O banka damping yaptı! 3 ay ödemesiz 25.000 TL, 70.000 TL ve 250.000 TL şipşak veriliyor

O banka damping yaptı! 3 ay ödemesiz 25.000 TL, 70.000 TL ve 250.000 TL şipşak veriliyor
Size özel indirimli faiz oranları ile tüm ihtiyaçlarınızı rahatça karşılamak için kullanabileceğiniz Maaş Müşterilerine Özel İhtiyaç Krediniz Yapı Kredi’de anında sizinle!

3 ay ödemesiz 25.000 TL, 70.000 TL ve 250.000 TL şipşak veriliyor! O banka damping yaptı- Bugün sizlere Yapı Kredi'nin sunduğu özel fırsatlardan biri olan Maaş Müşterilerine Özel İhtiyaç Kredisi'ni tanıtacağım. Finansal ihtiyaçlarınızı karşılamak için harika bir fırsat olan bu kredi ile ilgili merak ettiğiniz her şeyi öğrenmeye hazır mısınız? Öyleyse buyurun, gelin birlikte inceleyelim.

htiyaç Krediniz İle İlgili Başvuru ve Kullanım Adımları

Başvurunuzu 36 aya varan vade fırsatlarıyla yapabilir, krediniz onaylandığında hemen kullanabilirsiniz. Üstelik krediniz, şubeye gitmenize gerek kalmadan hafta sonu da dâhil her gün anında hesabınıza geçer.

Başvuru Adımları

Yapı Kredi Mobil ve Bireysel İnternet Şubesi’nde Krediler > Bireysel İhtiyaç Kredisi Başvurusu ve Kullanımı adımından sürecinizi başlatabilirsiniz. Şifrenizi unuttuysanız Şifre Al/ Şifremi Unuttum menüsünden hemen yeni bir şifre alabilirsiniz.

Kredi Tutarı ve Limitleri

En az 1.000 TL, en fazla 250.000 TL tutarında kredi başvurusu yapabilirsiniz. Bankamız tarafından tanımlanan ön onaylı limitiniz olması durumunda, limit tutarınıza kadar kredi kullanabilirsiniz. Ön onaylı limitler sonrası tekrar değerlendirme yapılabilir, bankamızca limitleriniz kredi kullanımından önce düşürülebilir ve ya tamamen iptal edilebilir.

screenshot.png

Başvuru Değerlendirmesi ve Onay Süreci

Kredi başvurunuz bankamız politikaları çerçevesinde değerlendirilir ve uygun olması durumunda kullandırım yapılabilir. Banka değerlendirmesi sonrasında başvurunuz olumsuz sonuçlanabilir ya da talep ettiğiniz tutarın altında bir tutarda onaylanabilir. Değerlendirme sonucunda SMS ile bilgilendirilirsiniz. Aynı zamanda başvurunuzun durumunu dilediğiniz zaman Yapı Kredi Mobil ve Bireysel İnternet Şubesi'nde Krediler menüsündeki Başvuru İzleme adımından da takip edebilirsiniz.

Otomatik Ödeme Talimatı

Kullanım esnasında otomatik ödeme talimatı vererek aylık taksitlerinizin vadesiz hesabınızdan otomatik olarak ödenmesini sağlayabilirsiniz.

Yapı Kredi’nin Maaş Müşterilerine Özel İhtiyaç Kredisi, finansal ihtiyaçlarınızı karşılamak için hızlı, uygun ve pratik bir çözüm sunuyor. Size özel indirimli faiz oranları ve kolay başvuru süreci ile ihtiyaçlarınızı karşılamak artık çok daha kolay! Hemen Yapı Kredi'ye başvurun ve hayallerinize bir adım daha yaklaşın.

  1. Maaş Müşterilerine Özel İhtiyaç Kredisi'ne nasıl başvurabilirim? Başvurunuzu Yapı Kredi Mobil veya Bireysel İnternet Şubesi üzerinden kolayca yapabilirsiniz.

  2. Kredi başvurum onaylandıktan sonra ne kadar sürede kullanabilirim? Başvurunuz onaylandıktan sonra kredinizi hemen kullanabilirsiniz.

  3. Kredi başvurumu takip etmek için neler yapabilirim? Başvurunuzun durumunu SMS ile bilgilendirilerek ve Yapı Kredi Mobil veya Bireysel İnternet Şubesi'nde Başvuru İzleme adımından takip edebilirsiniz.

  4. Kredi kullanımı esnasında hangi belgeleri hazırlamam gerekiyor? Kredi kullanımı için genellikle kimlik belgesi ve gelir belgesi gibi belgeler gereklidir.

  5. Kredi taksitlerini ödemek için hangi yöntemleri kullanabilirim? Otomatik ödeme talimatı vererek aylık taksitlerinizi vadesiz hesabınızdan otomatik olarak ödeyebilirsiniz.