Elazığspor’dan Taraftara Ücretsiz Passolig

Elazığspor’dan Taraftara Ücretsiz Passolig

PTT 1. Lig ekiplerinden Elazığspor’da yönetim tarafından başlatılan kampanyayla 5 bin Passolig kartının ücretsiz dağıtılması hedefleniyor. Kulüp başkanı Selçuk Öztürk, 10 Ocak’ta başlayacak olan kampanyanın 15 gün süreceğini ve 5 bin Passolig kartının ücretsiz dağıtılacağını söyledi.
Elazığspor Kulüp Başkanı Selçuk Öztürk, yönetim kurulu üyeleriyle birlikte kulüp binasında düzenlediği basın toplantısında tarafların maçlara olan ilgisinin artması için yeni bir kampanya başlattıklarını belirtti. Yönetim kurulu üyeleri, teknik heyet ve iş adamlarının kampanyaya destek vereceğini ifade eden Öztürk, mevcut 4 bin Passolig kartı sahibi taraftar sayısının bu sayede 10 bine ulaştırmayı hedeflediklerini kaydetti. Taraftarların nüfus cüzdanlarıyla bilet satış noktalarına giderek Passolig kartını ücretsiz alabileceklerini anımsatan Öztürk konuşmasını şöyle sürdürdü:
"Malumunuz üzere birbirinden değerli taraftarlarımız Elazığspor maçlarına gelebilmek için mücadele ediyorlar. Biliyorsunuz Passolig uygulaması Anadolu şehirlerinde maçlara olan katılımı azalttı. 4 bin taraftarımız bugüne kadar imkanları ölçüsünde Passolig alabildiler. Ama yarı devreye geldik istediğimiz sayıya ulaşamadık. Bu da muhakkak insanların ekonomik yapısına bağlı. Yoksa değerli taraftarlarımız her zaman bizlerin ve Elazığspor’un yanında olmuştur. Allah hepsinden razı olsun, hepsini seviyoruz. İçeride dışarıda bizleri yalnız bırakmamışlardır. Biz de arkadaşlarımızla bir durum değerlendirmesi yaptık ve bir kampanya başlatalım dedik. Bu kampanya kapsamında ben kendim kulüp başkanı olarak, teknik direktörümüz Ümit Özat ve yönetim kurulu üyelerimizle iş adamlarımız kendi paralarıyla Passolig kartı alacak. Nasip olursa 10 veya 11 Ocak’ta bir kampanya başlatarak yaklaşık 5 bin tane Passolig kartını bizler ücretlerini karşılayacak şekilde taraftarlarımıza dağıtacağız. Kampanyamız 25 Ocak’ta sona erecek. Bilet satış noktalarına giden vatandaşlarımız nüfus cüzdanlarını göstererek Passolig kartlarını ücretsiz alabilecekler. 5 bin sayısını bulana kadar devam edecek. Taraftarlarımıza hayırlı uğurlu olsun."
Uygulamanın Türkiye’de ilk olacağını kaydeden Öztürk, “Bu kampanyayla birlikte stadımıza 10 bin taraftarımız niye gelmesin. Bilet konusunda da elimizden geleni yapıyoruz. Bildiğiniz gibi Passolig firması 2 lira hizmet bedeli ödüyoruz her bilet satışından. O da kulübün kasasından çıkmasın diye kale arkasını iki lira, maraton tribününü de 5 lira yaptık. Fiyatlarımız ikinci yarıda da bu şekilde olacak" dedi.