Elbistan’da Mustafa Yıldızdoğan Konseri

Elbistan’da Mustafa Yıldızdoğan Konseri

Altı Nokta Körler Derneği Elbistan Şubesi tarafından, Sanatçı Mustafa Yıldızdoğan katılımı ile dernek yararına düzenlenen konsere, vatandaşlar yoğun ligi gösterdi.
Ceren Düğün Salonu’nda düzenlenen konser ve etkinlik, saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başladı.
Kürsüye gelen Altı Nokta Körler Derneği Elbistan Şube Başkanı Hasan Koyuncu, düzenledikleri bu etkinliğe destek veren herkese teşekkür etti. Elbistan’da daha yeni bir dernek olduklarını belirten Koyuncu, 18 üyelerinin olduğunu, yüzde 40 raporu olanların kendi derneklerine üye olarak derneğin tüm olanaklarında yararlanacaklarını ifade etti.
Daha sonra dernek çalışmaları hakkın bilgi veren Altı Nokta Körler Derneği Örgütlenmeden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Burhanettin Fani, görme engellilerin tek örgütü oluğuna vurgu yaptı. Fani, daha 6 aylık bir dernek olmasına rağmen Elbistan’da kendini tanıtmak adına Mustafa Yıldızdoğan konserini düzenleme kararını alan dernek yönetimine ve desteklerini esirgemeyen MHP İlçe Teşkilatına teşekkür etti.
Fani’den sonra kısa bir konuşma yapan Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İlçe Başkanı Ali Demir, dernek için parti binalarında bir oda tahsis ettiklerini belirterek, bu konserden gelecek gelirle yeni bir yer tutarak görme engellilerin rahat etmesini sağlayacaklarını ifade etti.
2011 genel seçimlerinde MHP’den Kahramanmaraş milletvekili adayı olan Necati Karatuluk’un kısa konuşmasından sonra sahneye gelen yöresel sanatçı Aşık Devai, türküleriyle katılanlara güzel vakit geçirmesini sağladı.
Gece, Osmanlı Tuğrası ve üç hilalin bulunduğu tablonun açık artırmayla satışa çıkarılmasıyla devam etti. Tabloyu, 10 bin TL’lik en yüksek teklifle MHP Belediye Başkanı Adayı Abdullah Paksoy satın aldı. Paksoy ve Karatuluk, gecenin anısına tabloyu Örgütlenmeden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Burhanettin Fani’ye takdim ettiler.
Daha sonra sahne alan sanatçı Mustafa Yıldızdoğan, konseri izlemeye gelen yaklaşık 2 bin kişiyi söylediği türküler ile coşturdu.
Geceye, MHP Afşin İlçe Başkanı Mehmet Taşkale, Söğütlü eski Belediye Başkanı Ramazan Yüce, Elbistan Ülkü Ocakları Başkanı Murat Kılınç ve vatandaşlar katıldı.