Elektrikli Motosiklet Denize Uçtu: 1 Ağır Yaralı

Elektrikli Motosiklet Denize Uçtu: 1 Ağır Yaralı

Balıkesir’in Ayvalık ilçesinde meydana gelen trafik kazasında, bir elektrikli motosiklet sürücüsü, denize uçarak ağır yaralandı.
Edinilen bilgiye göre; saat 00.30 sıralarında meydana gelen kazada, Ayvalık’ın Çamlık mevkiinden, Sarımsaklı istikametine kullandığı plakasız elektrikli motosikletiyle gitmekte olan Hakan Turgut adlı 51 yaşındaki sürücü, Çamlık koyu ile Küçükköy-Sarımsaklı sınırları içinde bulunan Gümrük Mahallesi arasındaki eski bir çeşmenin bulunduğu ana arterde, yol kenarındaki yaklaşık bir metrelik yükseklikten denize uçtu.
Kazada başını deniz kenarında bulunan bir taşa çarpan sürücü Turgut ağır yaralanarak, olay yerine gelen bir 112 Acil yardım ambulansı ile Ayvalık Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.
Kaza mahallinde incelemelerde bulunan jandarma kazayla ilgili soruşturma başlatırken, alkolsüz olduğu öğrenilen elektrikli motosiklet sürücüsü Turgut’un, muhtemelen yanından süratle geçen bir aracın kendisine çarpmasına engel olmak isterken, yolun kenarındaki mıcırlara motosikletinin lastiklerinden birini kaptırması sonucunda denize uçmuş olabileceği üzerinde duruluyor.
Alınan son bilgiye göre, sürücünün hayati tehlikeyi atlattığı bildirildi.