Emniyet Müdürlüğü’nden Yetenekli Çocuklara Destek

Emniyet Müdürlüğü’nden Yetenekli Çocuklara Destek

Manisa Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü koordinesinde başlatılan “Yetenek Sizden Destek Bizden Projesi” kapsamında 2 ay boyunca 6 spor dalında eğitilen 73 çocuğa spor malzemeleri dağıtıldı.
Manisa Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü koordinesinde Milli Eğitim Müdürlüğü, İl Sağlık Müdürlüğü, Gençlik ve Spor Müdürlüğü ve Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu ile birlikte proje ortaklığı çerçevesinde uygulamaya konulan “Yetenek Sizden Destek Bizden Projesi” kapsamında 2 ay boyunca eğitime tabi tutulan 73 çocuğa, spor malzemeleri dağıtıldı. Spor malzemeleri Atatürk Kapalı Spor Salonu’nda gerçekleşen törenle çocuklara verildi. Törene İl Toplum Destekli Polislik Şube Müdürü Yusuf Çakmak, İl Milli Eğitim Şube Müdürü Haydar Kaşıkçı, çocuklar ve çok sayıda polis memuru katıldı.
Törende kısa bir konuşma yapan Toplum Destekli Polislik Şube Müdürü Yusuf Çakmak, “Proje ile ilimizde risk altında bulunan, ilgisizlikten veya ekonomik yetersizlikten dolayı spor yapma imkanı bulamamış çocukların, 2014 yılı yaz tatili döneminde suçlardan ve zararlı çevre etkilerinden korunması, boş zamanlarını değerlendirme imkanının verilmesi, zararlı alışkanlık edinmelerinin önlenmesi, yaşam becerilerinin geliştirilmesi, yeteneklerine göre değişik branşlara yönlendirilerek spor yapmaları amaçlanmıştır. Bizler çocukları tespit ettik. Projede istikrarlı olan 73 çocuğa bugün spor malzemeleri dağıtıyoruz. Bu yetenekli çocukların ileride Türkiye başta olmak üzere dünya çapında başarıya ulaşacağına inanıyorum. Bu tür projelere devam edeceğiz” dedi.
İl Milli Eğitim Şube Müdürü Haydar Kaşıkçı ise projede emeği geçenlere teşekkür etti.
Konuşmaların ardından çocuklara spor malzemeleri dağıtıldı. Sevinçleri yüzlerinden okunan çocuklar polis ağabeylerine teşekkür etti.