Engeller At’landı

Engeller At’landı

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı tarafından Engelliler Destek Programı (EDES) kapsamında finanse edilen ve Giresun Valiliği Koordinasyonunda Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından yürütülmekte olan ’Okulumla Engelleri At’lıyorum Projesi’nin kapanış töreni düzenlendi.
Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Engelliler Destek Programı çerçevesinde hazırlanan projenin kapanış etkinliğinde konuşan İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Ertuğrul Tosunoğlu, projenin başarıyla yürütüldüğünü söyledi.
Tosunoğlu yaptığı açıklamada; “Yaklaşık bir yıldır sürmekte olan proje sayesinde özel çocuklarımızın aileleriyle, çevreleriyle iletişiminde ilerleme kaydedildi. Yine ailelerin çocuklarıyla iletişim kurmaları noktasında seminerler düzenlendi. Atlar ile çocuklarımıza terapi uygulandı. Bunun da nedenli başarılı olduğu görüldü. Başarıyla sürdürülen projede emeği geçenleri kutluyorum” dedi.
İl Milli Eğitim Şube Müdürü Şafak Zini’nin sunum yaparak sonlandırdığı proje ile ilgili veliler de değerlendirmelerde bulundu. Projenin kısa sürdüğünü belirten bazı veliler, tam verim almaya başladıkları süreç içerisinde projenin tamamlandığını ve devam etmesi gerektiğini ifade ettiler. Düzenlenen proje kapanış programına, İl Genel Meclisi Başkanı Mürşit Gürel, Sivil Toplum Kuruluşlarının temsilcileri, Daire Amirleri ve engelli öğrenci velileri katıldı.