Erdinç: “sizler Yarınlarımızın Ümidi, Geleceğimizin Teminatısınız”

Erdinç: “sizler Yarınlarımızın Ümidi, Geleceğimizin Teminatısınız”

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Adana Milletvekili, AR-GE Başkan Yardımcısı, Plan ve Bütçe Komisyonu üyesi Av. Mehmet Şükrü Erdinç, yeni başlayacak olan 2014-2015 Eğitim-Öğretim yılı dolayısıyla bir mesaj yayınladı.
Erdinç, mesajına öğrenciler ve öğretmenlere başarı dileyerek başladı ve “Minik öğrencilerimizin okula uyum için 1 hafta önceden gitmesiyle birlikte, yeni bir eğitim-öğretim yılı daha başlamış bulunuyor. 2014-2015 öğretim döneminde de millet olarak geleceğimizin teminatı olarak gördüğümüz, evlerimizin neşe kaynağı, göz bebeğimiz olan biricik evlatlarımıza, öğretmenlerimiz yine her türlü fedakarlığa katlanarak en güzel eğitimi vereceklerdir” dedi.
Milletvekili Erdinç, mesajında şu ifadelere yer verdi:
“Biliyor ve öyle inanıyoruz ki, yatırımın en büyüğü insana yapılanıdır. Ve hizmetin en kutsalı ise insana yapılan hizmettir. Öğretmenlerimiz böylesine güzel bir nimetin bilincinde olarak eğitim verecekler ve yavrularımızı çok iyi bir şekilde yetiştireceklerdir. Bu durum ve mesleklerinin kutsallığı nedeniyle duyacakları mutluluk çok anlamlı olacaktır. Eğitimcilerimiz icra ettikleri öğretmenlik mesleği için ne kadar gurur duysalar haklıdırlar. Görevlerini büyük bir özveriyle yerine getiren öğretmenlerimiz, sevgili yavrularımıza bir yandan müspet ilimleri öğretip, evrensel bilgileri aktarırken, diğer yandan da kültürümüzü, geleneklerimizi kısacası, bizi biz yapan, bizi bir millet yapan özelliklerimizi de öğreteceklerdir. Bunun yanı sıra yine öğretmenlerimiz, kıymetli evlatlarımızı her türlü kötü alışkanlıktan ve kötü niyetli insanların kötü alışkanlıklara yönlendirmelerinden uzak tutacak uyarılarda da bulunmalıdırlar.”
"YARINLARIMIZIN ÜMİDİ, GELECEĞİMİZİN TEMİNATISINIZ"
Mesajında öğrencilere de seslenen Milletvekili Erdinç, “Sevgili öğrenciler! Sizler ülkemizin geleceği ve umudumuzsunuz. Sizler yarınlarımızın ümidi, geleceğimizin teminatısınız.
AK Parti Hükümeti olarak sizlere, bugüne kadar birçok hizmet ürettik, yeni yeni okullar yaparak derslik sayısını çoğalttık. Bu sayede sınıflara düşen öğrenci sayısını da 60’lardan 30’lara düşürmüş olduk. Ders kitaplarınız sıralarınızda hazır sizi bekler hale gelirken, okulları akıllı tahtalarla donattık. Geçen yıl dağıtımına başladığımız ve bu sezonda da dağıtmaya devam edeceğimiz elektronik kitaplarla ve başka hizmetlerle size yeni imkanlar oluşturacağız. Bu yoldaki çalışmalarımıza aynı gayretle devam edeceğimizi bilmenizi isterim.
Sizlere sağlanan yeni imkanlarla eğitim alırken, sorumluluklarınızın bilincinde olmanızı da önemle rica ediyorum. Kötü niyetli kişilere karşı ise her zaman uyanık olmanızı öneriyorum. Lütfen uyanık olun ve onlara kanmayın.
Sevgili gençler! Güçlü ve gelişmiş ülkeler seviyesine, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün hedef gösterdiği muasır medeniyetler seviyesine; akla, bilime, kültüre, eğitime, tekniğe ve araştırmaya daha çok önem vererek, disiplinli ve sürekli çalışma ile çıkılacağını unutmayınız."