Ereğli-devrek Yolu’nun Bozuk Kısmı Asfaltlanıyor

Ereğli-devrek Yolu’nun Bozuk Kısmı Asfaltlanıyor

Zonguldak’ın Ereğli ilçesi AK Parti Teşkilatı Başkanı Fatih Çakır, Ereğli-Devrek arasındaki karayolunun Ormanlı Köprüsü mevkisindeki yaklaşık 1 kilometrelik bozuk yolun asfaltlanmaya başladığını söyledi.
AK Parti Kdz. Ereğli İlçe Başkanı M. Fatih Çakır, Ereğli- Devrek arasındaki yol hattında Karayolu 15. Bölge Müdürlüğü tarafından yapılan asfalt çalışmalarını inceledi.
AK Parti Ormanlı Belde Başkanı İsmail Üstün, AK Parti Kdz. Ereğli İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri ve Kızılcapınar Köyü Muhtarı Teyfik Ayyıldız ile birlikte çalışmaları yerinde inceleyen Çakır, yetkililerden bilgi aldı.
Ereğli merkezden hangi hizmet yapılıyorsa köylerde de o hizmetin yapıldığını dile getiren Çakır, yağan son yağışlar ve geçen yaz yaşanan sel felaketi nedeniyle yolun belli aralıklarla yeniden bozulması üzerine karayolları nezdinde girişimlerde bulunduklarını kaydetti. Çakır konuya ilişkin olarak yaptığı açıklamada “Karayolu 15. Bölge Müdürlüğü yetkilerini söz konusu yolda asfaltlama, genişletme, bakım ve onarım çalışmaları yapıyor. Malumunuz Ereğli- Devrek arasındaki yol hattında yer alan Ormanlı belde yolunun 1 Km’lik mesafesi bozulmuştu. Bizim ve yöre halkımızın istekleri ile derhal girişimde bulunuldu ve Karayolları yetkilerini harekete geçirdik. Bir kaç gün içerisinde 1. Km’lik bozuk olan yol tamamlanarak, sürücülerimiz için elverişli bir şekilde tozdan dumandan, çamurdan etkilenmeden hizmetine girecek. Bu konuda bizlerden desteklerini hiçbir zaman esirgemeyen Başta AK Parti Zonguldak Milletvekilimiz Prof. Dr. Ercan Candan’a, AK Parti Zonguldak İl Başkanımız Hamdi Uçar’a, tüm yetkililere teşekkür ediyoruz” dedi.