Erkoçlar işsiz kalınca geri adım attı

Erkoçlar işsiz kalınca geri adım attı

Bir gazetecinin sorularını yanıtlayan  Oyuncu Rüzgar Erkoçlar, "Şimdi bazı çakal yapımcılar sana kadın rolünü oynatmak isterse mesela, tepkin ne olur?" sorusuna "Mesela yönetmen Kutluğ Ataman'ın aylarca basında reklamını yapıp sanki oynayacakmışım gibi gösterdikleri projesini iki cinsiyeti de oynamam istendiği için kabul etmedim." cevabını vermişti. Bu açıklama 'Kutluğ Ataman'ı reddetti' diye farklı yerlerde de haber olmuştu.



GERİ ADIM ATTI
Erkoçlar, attığı tweet'lerle söyleşiyi yeniden gündeme getirdi ve geri adım attı. Erkoçlar şunları yazdı: "Son yaptığım röportajda Kutluğ Ataman'ın son filmi için teklif geldi fakat karakter bana uymadığı için kabul etmedim demiştim. Oyuncu her senaryoyu kabul edecek ve oynayacak diye bir şey yok, Kutluğ benim için çok değerlidir, arkadaşımdır... Kutluğ başarılı işleriyle birçok ödüle layık görülmüş bir yönetmendir. Ve benim senaryo uyduğu takdirde seve seve çalışacağım isimlerden biridir. Röportajdaki bir kısım bazı basın kuruluşları tarafından kötü bir dille lanse edilmiştir. Haberlerin bu şekilde çıkması iki tarafı da üzmüştür. Neyse ki bu haberler bizim dostluğumuzu bozamaz @kutlugataman"






"SENİN GİBİ YAKIŞIKLI DELİKANLIYA YAKIŞTIRAMADIM"
Kutluğ Ataman da Rüzgar Erkoçlar'ın mesajlarına yine Twitter'dan şöyle karşılık verdi: "İlk duyduğumda üzüldüm, senin gibi yakışıklı bir delikanlıya yakıştıramadım. @ruzgarerkoclar8 Şimdi yalan ve düzmece çıktığına sevindim."