Haberin Adresi
16° Bursa

Bursa

16°

Bursa

Çarşamba

/

Perşembe

12°/

Cuma

12°/

Cumartesi

10°/

Pazar

/

Pazartesi

18°/

Haberin Adresi

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Anasayfa Diğer

Eşi ile ablası kaçtı, evli çift rolü oynuyorlar!

Serap Paköz'ün sunumuyla hafta içi her gün TV8'de ekranlara gelen 'Gerçeğin Peşinde' programına, ablası eşiyle kaçan Sinem Zengin'in hikayesi damgasını vurdu.

Yayınlanma:
Eşi ile ablası kaçtı, evli çift rolü oynuyorlar!

Gerçeğin Peşinde’ programının sunucusu Serap Paköz, “Buraya Sinem, geldi. Ablası kocasıyla kaçmış. Kaçarken de 5 yaşındaki oğlu Mustafa’yı yanlarında götürmüşler. Sinem, oğlunu arıyor” sözleriyle, Sinem Zengin’in iddialarını anlattı. 
 
Sinem Hanım, “Onları görmek, seslerini duymak istemiyorum. Bana oğlum Mustafa’yı getirsinler. Boşanma davamız devam ediyor. 1 yıl içinde beni 1 defa aradı. ‘2 çocuğunda vekâletini bana vereceksin yoksa seni sürünürüm’ dedi. Oğlumun hayatından edişe ediyorum” ifadelerini kullandı.
 
Serap Paköz, Sinem ile ablasının birbirlerine çok benzediğini vurguladı. Sinem Zengin; “Ablam giderken, benim eşyalarımın içinden evlilik cüzdanını da almış. Evli bir çift rolü oynuyorlar, ablam bana çok benziyor” şeklinde konuştu.

author avatar
Haberin Adresi İnternet Editörü
Haberinadresi.com internet editörü. Gündem, ekonomi, spor ve birçok konuda haberin hazırlanması ve haber okuyucularına sunulmasını sağlamaktadır.

İlgili Haberler