Esogü Eğitim Fakültesi Valide Malhatun Uygulama Ve Araştırma Anaokulu’nda Karne Sevinci

Esogü Eğitim Fakültesi Valide Malhatun Uygulama Ve Araştırma Anaokulu’nda Karne Sevinci

Eskişehir Osmangazi Üniversitesi (ESOGÜ) Eğitim Fakültesi Valide Malhatun Uygulama ve Araştırma Anaokulu’nda, güz döneminin tamamlanması dolayısıyla dönem sonu karne etkinliği düzenlendi.
Anaokulunun Eğitim Fakültesi bünyesindeki ilk dönemini tamamlaması bakımından da önem arz eden tören, minik öğrenciler ve velilerinin coşkusuna sahne oldu. Etkinlikte konuşan Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Selahattin Turan, anaokulunun Milli Eğitim Bakanlığı’na bağlı olarak ve tamamen bilimsel verilere dayalı bir eğitim verdiğini söyledi. ESOGÜ Valide Malhatun Uygulama ve Araştırma Anaokulu’nda verilen eğitimin yararlarının 10 yıl sonra ortaya çıkacağının altını çizen Turan, öğrenci velilerinden çocuklarının üstün yararına yönelik olarak sürdürülen eğitim sürecinde kendilerine destek vermelerini istedi. Selahattin Turan, anaokuluna verdikleri destek için rektörlük ve diğer üniversite personeline teşekkür ederek sözlerini tamamladı.
ESOGÜ Rektörü Prof. Dr. Hasan Gönen de, ESOGÜ’nün her şeyi bilimsel temele dayalı olarak yapmayı amaçladığını ve bu doğrultuda Eğitim Fakültesi Valide Malhatun Uygulama ve Araştırma Anaokulu’nun da bilimsel esaslara dayalı bir eğitim ve teçhizata sahip olduğunu söyledi. Çocukların en kıymetli varlıklarımız ve geleceğimiz olduğunu ifade eden Rektör Gönen, bu kıymetli varlıkları yetiştirdikleri için tüm öğrenci velilerini tebrik etti. Prof. Dr. Hasan Gönen, karne döneminin hayırlı olmasını ve başarılara vesile olmasını diledi.
Yapılan konuşmaların ardından minik öğrencilerin dönem boyunca yaşadıklarını anlatan bir video gösterisi gerçekleşti. Gösterimin ardından “Anne-Baba Tutumları” konulu seminerlere katılan velilere teşekkür belgeleri verildi. Müzik dinletisi ile devam eden etkinlik karnelerin dağıtılmasıyla sona erdi.