Esogü Hastanesi’nde Karne Heyecanı

Esogü Hastanesi’nde Karne Heyecanı

Eskişehir Osmangazi Üniversitesi (ESOGÜ) Hastanesi Pediatri, Göz Hastalıkları ve Çocuk Cerrahisi Servisleri’nde yatan çocuk hastalara karneleri verildi.
Hasta çocuklara karnelerini hastaneyi ziyaret eden Eskişehir Valisi Güngör Azim Tuna, ESOGÜ Rektörü Prof. Dr. Hasan Gönen ve Eskişehir İl Milli Eğitim Müdürü Necmi Özen tarafından verildi. Ziyaret sırasında çocuklara karnelerinin yanı sıra çeşitli hediyeler de verildi.
Vali Güngör Azim Tuna, ülkemizin eğitim konusunda çok mesafe aldığının altını çizerken, engelli ve dezavantajlı insanlarımıza da önemli hizmetler verildiğini belirtti. Bu kapsamda hastanede yatan çocuk hastalara, eğitimlerine hastane ortamında devam etme imkanı sunulduğunu ifade eden Vali Tuna, geleceğimiz olan çocuklarımızın her şeye layık olduğunu söyledi. Hastanede yatan tüm çocuklara öncelikle şifa dileyen Güngör Azim Tuna, hastaneden çıktıktan sonra da iyi bir tatil geçirmelerini ve okullarında başarılı olmalarını diledi.
ESOGÜ Rektörü Prof. Dr. Hasan Gönen de, çocuk hastaların hastanede sağlıklarına kavuşurken eğitimlerini de ihmal etmediklerini belirterek, en kısa sürede iyileşmeleri temennisini ve başarı dileklerini sundu.
İl Milli Eğitim Müdürü Necmi Özen de çocuk hastalara acil şifa diledi ve en kısa sürede okullarına dönmeleri temennisinde bulundu.