Fatih Terim’in Reform Hareketine Trakya’dan Tam Destek

Fatih Terim’in Reform Hareketine Trakya’dan Tam Destek

Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği (TÜFAD) Edirne Şube Başkanı, Edirne Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Genel Sekreteri ve Edirne Köprücespor Kulübü Başkanı Erdoğan Öztürk, Teknik Direktör Fatih Terim’in reform hareketine destek verdi.
Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği (TÜFAD) Edirne Şube Başkanı, Edirne Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Genel Sekreteri ve Edirne Köprücespor Kulübü Başkanı Erdoğan Öztürk, yazılı bir açıklama yaptı. Haliç Kongre Merkezinde gerçekleştirilen 23.Uluslararası Antrenör seminerinde konuşma yapan Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim’in, ülke futbolunun iyiye gitmediği yönündeki konuşmasına Öztürk, "Her türlü engellere göğüs gererek üstümüze ne görev düşerse, gecemizi gündüzümüze katarak yanında olduğumuzun bilinmesini istiyoruz" dedi.
Futbolun içinden gelen, sahaların toprağına, çamuruna bulaşan Terim’e destek vermeye hazır olduklarını dile getiren Öztürk, "Ülkesini seven, ülkesinin futboluna kendini adamış insanın feryadını ve yakarışlarına ülkenin batısında olan biz futbolun emekçileri olarak, ülke futbolunun yeniden yapılanma sürecinde Fatih Hocamızın yanında olduğumuzu vurgulamak isterim. Türk futbolu için Fatih hocanın önünde, arkasında değil omuz omuza yanında, futbolumuzun yeni reform hareketiyle, bu uğurda gidilecek yolda, önümüze çıkılacak her türlü engellere göğüs gererek üstümüze ne görev düşerse, gecemizi gündüzümüze katarak yanında olduğumuzun bilinmesini istiyoruz" şeklinde konuştu.
Öztürk, Fatih Terim’e hitaben, "Bu uğurda yeniden yapılanmada zorluklarla mücadele etmek, yapılmayanları yapmak, yeniliklere kucak açmak için dik durmak çok önemli Fatih Hocam. Biz futbolun emekçileri antrenörler olarak, futbolumuzun hurafelerine karşı dik duracağız, çünkü bizler bu ülkede ’boş çuvallar’ değiliz" ifadelerini kullandı.