Forum Gaziantep’te Eylül Çocuklari İçin Doğum Günü Partisi

Forum Gaziantep’te Eylül Çocuklari İçin Doğum Günü Partisi

Forum Gaziantep’in gelenekselleşen, her ayın ilk Cumartesi günü düzenlediği doğum günü partisi bu ay 6 Eylül’de gerçekleşti. Çocuklar gönüllerince bir gün geçirirken, dağıtılan hediyeleri büyük bir sevinçle karşıladı.
Gaziantep’in en gözde alışveriş ve yaşam merkezi Forum Gaziantep, her ayın ilk Cumartesi günü düzenlediği geleneksel doğum günü partilerini sürdürüyor. 6 Eylül Cumartesi günü, Eylül ayında doğan çocukları ağırlayan Forum Gaziantep, çeşitli oyunlar, eğlenceli etkinlikler ve sürpriz hediyelerle renklenen bir doğum günü partisine imza attı.
Ailelerin ve çocukların büyük ilgi gösterdiği doğum günü partisinde çocuklar hem öğretici hem de eğlendirici faaliyetlerle günün keyfini çıkarırken, aileleri de bol bol fotoğraf çekerek bu güzel anları ölümsüzleştirdi.
DOĞUM GÜNÜ SÜRPRİZ HEDİYELERLE RENKLENDİ
Çocuklar oynadıkları oyunlarla sosyalleşirken, kesilen pasta ve verilen sürpriz hediyelerle mutlu oldu. Bir sonraki doğum günü, Ekim ayı içerisinde doğan tüm çocuklar için Ekim ayının ilk Cumartesi günü çocukların favori alışveriş merkezi Forum Gaziantep’te gerçekleştirilecek.