Galatasaray'dan Fenerbahçe'ye tarihi çalım

Galatasaray'dan Fenerbahçe'ye tarihi çalım

Satın alma opsiyonu Bursaspor’da bulunan Fernandao'nun bonservisinin sahibi olan Brezilya kulübü harekete geçti. Başkan Petraglia, futbolcunun İstanbul’daki menajeri Uram'ı aradı. "Galatasaray ile görüştük" yanıtını aldı. Gelişmelerin bildirilmesini istedi. Ara transfer döneminde Fernandao'nun adı Fenerbahçe ile de uzun süre anılmıştı.

Bur­sas­por'da ki­ra­lık oy­na­yan Fer­nan­da­o'nun se­zon so­nun­da han­gi ta­kı­ma gi­de­ce­ği­ni ku­lü­bü At­le­ti­co Pa­ra­na­en­se yet­ki­li­le­ri de me­rak edi­yor. Trans­fer ile il­gi­li ge­liş­me­ler Tür­ki­ye­’de de il­giy­le ta­kip edi­li­yor.

At­le­ti­co Pa­ra­na­en­se Baş­ka­nı Ma­ri­o Cel­so Pet­rag­li­a, Tür­ki­ye'de bu­lu­nan Bre­zil­ya­lı oyun­cu­nun me­na­je­ri Edu­ar­do Uram'ı ara­ya­rak trans­fer­de­ki son du­ru­mu sor­du. Me­na­jer, Pa­ra­na­en­se baş­ka­nı­na "Ga­la­ta­sa­ray ile bir gö­rüş­me­miz ol­du. Ama net bir şey yok. Res­mi­yet ka­za­nır­sa si­zi bil­gi­len­di­re­ce­ğim" di­ye ce­vap ver­di. Pet­rag­li­a'nın oyun­cu­su ile il­gi­li son du­ru­mu­nu me­rak et­me­si Fer­nan­da­o'yu iyi bir ra­ka­ma sat­ma­yı dü­şün­dük­le­ri­ni or­ta­ya koy­du.

BURSASPOR İLE GÖRÜŞÜLDÜ

Bi­lin­di­ği gi­bi Fer­nan­da­o, sa­tın al­ma op­si­yo­nu ile bir­lik­te Bur­sas­por'da se­zon so­nu­na ka­dar ki­ra­lık du­rum­da. Ye­şil-Be­yaz­lı­lar op­si­yon hak­kı­nı kul­lan­mak için 5 mil­yon eu­ro öde­mek zo­run­da. Bur­sa­por yö­ne­ti­mi bu ra­ka­mın al­tın­da bu işi bi­tir­me­yi plan­lı­yor­du. An­cak Ga­la­ta­sa­ray'ın dev­re gir­me­siy­le bu ola­sı­lık or­ta­dan kalk­tı. Fer­nan­da­o'nun me­na­je­ri Uram, Bur­sas­por yet­ki­li­le­riy­le de gö­rüş­tü ama net so­nuç çık­ma­dı.