Gazeteciler Kaymakam Tanrıkulu’nu Ziyaret Etti

Gazeteciler Kaymakam Tanrıkulu’nu Ziyaret Etti

Antalya’nın Korkuteli ilçesinde geçtiğimiz hafta görevine başlayan Kaymakam Erol Tanrıkulu’na ziyaretler devam ediyor.
Son Kaymakamlar Kararnamesi ile Korkuteli Kaymakamlığı’na atanan Erol Tanrıkulu’nu ilçede görev yapan ulusal ajansların temsilcileri ve yerel basında çalışan gazeteciler ziyaret etti. Kaymakam Erol Tanrıkulu ziyaretten dolayı gazetecilere teşekkür ederek, "Karaman Vali Yardımcılığına atana Kaymakamımız Erkan Karahan’a da yeni yerinde başarılar diliyorum. Korkuteli’ne iki gün önce gelerek göreve başladım.İnşallah ilçemizde güzel şeyler yapacağız. Ziyaretinizden dolayı teşekkür ediyorum, çalışmalarınızda kolaylıklar diliyorum" dedi.
Bir ilçenin tanıtımı başta olmak üzere kamuoyunun bilgilendirilmesinde yerel basının öneminin büyük olduğunu ifade eden Kaymakam Tanrıkulu, "Basın bir toplumda olmazsa olmalardandır. Benim daha önce görev yaptığım yerlerde ilçenin menfaatine olacak tüm çalışmalarda basını yanımızda hissettik. Eminim burada da bu böyle olacaktır. İlçe menfaatleri ve hizmet doğrultusunda sizlerle çalışmalarımız olacaktır.Haber alma özgürlüğü, yasalar ve yetkiler çerçevesinde hakkınızdır. Her ne olursa olsun bu noktada sizlere destek olmak, birlikte istişare etmek ve doğruyu yakalamak ilk önceliğimiz olmalıdır" dedi.
Ziyarette Korkuteli Gündem Gazetesi imtiyaz sahibi Hüseyin Ünal, Yazı İşleri Müdürü Hasan Saraç, Editör Adem Durmaz, Muhabiri Necdet Tuna, Manşet Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Yaşar Uz, Cihan Haber Ajansı Korkuteli Temsilcisi Zübeyir Türkoğlu yer aldı.