Gazetecilere Sağlık Desteği

Gazetecilere Sağlık Desteği

Denizli Gazeteciler Cemiyeti ile Özel Denizli Sağlık Hastanesi arasında imzalanan protokol ile Denizli Gazeteciler Cemiyeti’ne üye gazetecilere sağlık hizmetlerinde yüzde 20’ye varan indirimler yapılacak.
Yaptığı etkinlikler ve çalışmalar ile üyelerine önemli hizmetler sunan Denizli Gazeteciler Cemiyeti, yeni bir anlaşmaya daha imza attı. Denizli Gazeteciler Cemiyeti üyesi gazetecilerin sağlık anlamında indirimli hizmet alabilmesi için Özel Denizli Sağlık Hastanesi ile görüşen Denizli Gazeteciler Cemiyeti Yönetim Kurulu, yaptığı anlaşma ile gazetecilere sağlık anlamında büyük bir indirim imkanı sundu.
Denizli Gazeteciler Cemiyeti ile Özel Denizli Sağlık Hastanesi arasında imzalanan protokol ile birlikte Denizli Gazeteciler Cemiyeti’ne üye gazeteciler, Özel Denizli Sağlık Hastanesi’nde poliklinik ve tetkiklerde yüzde 20, yataklı tedavilerde de yüzde 10 indirim imkanından yararlanacak.
Yapılan anlaşma hakkında açıklamalarda bulunan Denizli Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Ümit Varol, “Denizli Gazeteciler Cemiyeti olarak bir anlaşmaya daha imza attık. Gazeteci meslektaşlarımızın sağlık konusunda en iyi şekilde hizmet alması için Özel Denizli Sağlık Hastanesi ile bir görüşme gerçekleştirdik. Yapılan görüşme sonucunda Özel Denizli Sağlık Hastanesi Denizli Gazeteciler Cemiyeti üyelerine büyük bir indirim imkanı sundu. Yapılan anlaşma ile birlikte Denizli Gazeteciler Cemiyeti üyelerimiz Özel Denizli Sağlık Hastanesi’nden yüzde 20 ve yüzde 10 arasında indirimle tedavilerini yaptırabilecekler. Bizlere bu imkanı sağlayan Özel Denizli Sağlık Hastanesi yetkililerine teşekkür ediyoruz” dedi.
Denizli Gazeteciler Cemiyeti olarak her zaman üyelerinin yanında olduklarını belirten Varol, “Havaların düzelmesiyle birlikte Denizli Gazeteciler Cemiyeti olarak büyük bir etkinliğe daha imza atacağız. Tüm üyelerimiz ile ailecek bir piknikte bir araya gelmeyi hedefliyoruz. Şuanda bu etkinlik ile tüm görüşmeler yapılmış ve havaların düzelmesi beklenmektedir” dedi.