Gaziantepliler 2015’e Tuğcan Otel Farkıyla Girdi

Gaziantepliler 2015’e Tuğcan Otel Farkıyla Girdi

2014’ü büyük bir coşku ile uğurlayan Gaziantepliler 2015 yılına Tuğcan farkıyla girdi. Tuğcan Otel’de düzenlenen bir birinden farklı yeni yıl programları büyük ilgi görürken yeni yıl kutlamalarına katılan konuklar gecenin geç saatlerine karan gönüllerince eğlendi.
Gaziantep’in ve bölgenin ilk beş yıldızlı oteli olma unvanıyla yirmi yılı aşkın süredir turizme hizmet veren Tuğcan Otel birbirinden muhteşem organizasyonları ve yılbaşı eğlence programlarıyla da dikkat çekiyor. Yeni yıla nezih bir ortamda Tuğcan Otel farkıyla girmek isteyenlerin tercih ettiği bir birinden farklı konseptlerde hazırlanmış organizasyonlara büyük ilgi gördü. Gaziantep’in en seçkin mekanlarından başında gelen Tuğcan Otelde 2015 yılını karşılayan konuklara Tuğcan Orkestrasının Canlı performansla Türk Sanat, Türkçe-Pop, Türk Halk Müziği Ve Dünya Müzikleri Eşliğinde Beer House’da zengin yılbaşı menüsü ikram edilirken yine Tuğcan Otel’in ünlü Fırat Balo Salonunda da 2015 yılını karşılamak için hazırlanan farklı konseptteki organizasyonda konuklar canlı müzik eşliğinde bir eğlence programıyla yeni yıla merhaba dedi.
Yeni yıla huzurlu bir ortamda girmenin mutluluğunu yaşadıklarını ifade eden Tuğcan Hotel Genel Müdürü Necmi Yılmaz “Yeni yılla ilgili büyük bir hassasiyetle hazırladığımız programlarımız konuklarımızın beğenisini kazanmıştır. Bu yıl iki farklı konseptte hazırladığımız yılbaşı programlarımıza büyük ilgi oldu. Konuklarımızın yeni yılı mutlu ve huzurlu karşılayabilmesi için büyük hassasiyet gösterdik. Gecenin geç saatlerine kadar gönüllerince eğlenen konuklarımızla birlikte yeni yılı coşkuyla karşıladık.” dedi. 2015 yılını Tuğcan Otel’de karşılayan Gaziantepliler için gecenin geç saatlerinde Cam Teras’ta düzenlenen sucuk partisiyle devam edildi.
Geceye katılan konuklar Tuğcan Otel yetkililerine teşekkür ederek “Her yıl olduğu gibi bu yıl da ailemiz ve çocuklarımızla huzur içerisinde yeni yıla girmenin heyecanını Tuğcan Otel’de yaşadık. Gecenin en iyi şekilde geçebilmesi için büyük hassasiyet gösteren otel çalışanlarına teşekkür ederiz” dediler.