Gazipaşa’daki Kaza

Gazipaşa’daki Kaza

Antalya’nın Gazipaşa ilçesinde mevsimlik işçileri taşıyan otobüs ile karşı yönden gelen TIR’ın kafa kafaya çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 4 kişi hayatını kaybederken, 40 kişi yaralandı.
Alınan bilgiye göre kaza, Gazipaşa ilçesi Zeytinada Mahallesi D 400 Karayolunda meydana geldi. Batman’dan aldığı mevsimlik işçileri Antalya’ya götüren 06 DZ 9556 plakalı otobüs ile karşı yönden gelen 07 BKD 82 plakalı TIR çarpıştı. Kazada otobüs sürücüsünün de aralarında bulunduğu 3 kişi olay yerinde hayatını kaybederken, yaklaşık 40 kişi yaralandı. Yaralılar Gazipaşa ilçesi ve çevre hastanelerde tedavi altına alındı.
Kazayı haber alan Alanya Kaymakamı Dr Hasan Tanrıseven ise vekalet ettiği Gazipaşa ilçesine giderek olay yerinde incelemelerde bulundu. Kaymakam Tanrıseven, yaptığı açıklamada, "TIR ve mevsimlik işçi taşıyan otobüsün çarpışması sonucu 4 vatandaşımız olay yerinde hayatını kaybederken, çok sayıda vatandaşımız ise yaralandı. Ölenlere Allah’tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar diliyorum. Olayla ilgili soruşturmamız sürüyor" dedi.
Öte yandan; Alanya Devlet Hastanesi’nde tedavi altına alınan yaralılardan bazılarının isimleri ise şöyle: Zeynep Alptekin, Suna Acar, Nazime Altan, Amile Çalar, Fatma Denktaş, Hicran Acar, Büşra Çelik, Fatma Akdağ, Zeynep Güneş, Leyla Yıldız, Vahide Altekin, Abdurrahim Acanif.