Evlilikte Yeni Trend: Tiyatral Nikah!

Evlilikte Yeni Trend: Tiyatral Nikah!

Son dönemde, düğün ve nikah tarihleri arasındaki çakışmalar nedeniyle farklı organizasyonlar düzenleyen çiftler, misafirlerini memnun etmek amacıyla "tiyatral nikah" programlarına ilgi gösteriyor. Bu özel etkinliklerde görev alan temsili nikah memurları, çiftlerin isteklerine göre özel konuşmalar ve temsili nikahlar düzenleyerek, unutulmaz anlar yaşatıyor. Nikah tarihi ile düğün mekanı rezervasyonu uyuşmayan çiftler, temsili nikah memurları aracılığıyla düzenledikleri ikinci nikah merasimleri ile özel günlerini renklendiriyor. Bu özel anlarda temsili nikah memurları, çiftlerle önceden görüşerek isteklerini öğreniyor ve etkinlikte kullanılacak konuşmaları hazırlayarak misafirlere eğlenceli bir tören sunuyor.

Temsili Nikah Memurları

Temsili nikah memurları, çiftlerin isteklerine göre mizahi veya beklenti doğrultusunda konuşmalar yaparak, organizasyona katılanları eğlenceli bir atmosferde buluşturuyor. Merasim sırasında cübbesiyle, evlilik cüzdanını vermesi ve deftere imza atılması gibi ritüelleri gerçekleştiren temsili nikah memurları, özel günlerinizi unutulmaz kılıyor.

Sahte İlanlara Dikkat!

Ancak internet üzerinde 'temsili nikah memuru' olarak paylaşım yapan sahte ilanlara karşı dikkatli olunması gerekiyor. İnternette artan sahte ilan sayısına uzmanlar tarafından da dikkat çekiliyor. Tüm Uluslararası İşveren Sendikaları Konfederasyonu (TUSKO) Genel Başkanı Barış Ay, bu konuda uyarılarda bulunarak, "Her ilana aldanılmamalı, etkinliğin profesyonel kişilerce veya organizasyon firmaları tarafından düzenlenmesi önemlidir. Ödeme yapıldıktan sonra gelmeyen temsili nikah memuru mağduriyeti yaşanmaması için dikkatli olunmalıdır" dedi.