Gıda, Tarım Ve Hayvancılık Müdürlüğü 2014 Yılını Değerlendirdi

Gıda, Tarım Ve Hayvancılık Müdürlüğü 2014 Yılını Değerlendirdi

Kars Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü’nce, 2014 yılının değerlendirilmesi, İl ve İlçelerdeki tarım ve hayvancılık durumu hakkında yıl sonu verilerinin incelenmesi amacıyla İl Müdürlüğü Toplantı Salonu’nda “2014 Yılı Değerlendirme Toplantısı” yapıldı.
Toplantıya İl Müdürü Dr. Hüseyin Düzgün, İl Müdür Yardımcısı Mehmet Uluman, Şube Müdürleri ve İlçe Müdürleri katıldı.
2014 Yılı Değerlendirme Toplantısı2nın açılış konuşması Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürü Dr. Hüseyin Düzgün yaptı.
Düzgün, “2014 Yılında İl Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü olarak neler yaptık. 2015 yılında neler yapacağız bunları konuşmak ve fikir alış verişinde bulunmak için toplandık. 2014 yılında çalışma yapan, başarı gösteren, hizmet eden Şube Müdürlüklerimize, İlçe Müdürlerimize ve tüm personel arkadaşlarımıza teşekkürlerimi sunuyorum. Bu toplantının çok önemli olduğunu düşünüyorum. Bu toplantı ile 2014 yılını değerlendirip, 2015 yılında alınacak plan, program, yapılacak çalışmaların ve önerilerin neler olması gerektiğini hem il müdürlüğü hem ilçe müdürlükleri bazında tartışacağız” dedi.
Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürü Dr. Hüseyin Düzgün’ün konuşmasının ardından tüm İlçe Müdürleri 2014 yılında yapılan çalışmaları ve 2015 yılı için planlanan proje ve programlarını anlattılar.
Toplantıda, İlçe Müdürleri çalışmaları sırasında karşılaştıkları sorunları ve bu sorunlara çözüm için öneriler sundular. Şube Müdürlükleri, İlçelerin dile getirdiği kendi çalışma konuları ile ilgili sorunların çözümüne yönelik açıklamalarda bulundular. Genel değerlendirmenin ardından toplantı sona erdi.