Giresun Mhp’de Kongreye Doğru

Giresun Mhp’de Kongreye Doğru

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Giresun İl Kongresi’nde Belediye Meclis Üyesi İbrahim Dizdar İl başkan adayı olduğunu açıkladı.
Parti binasında basın toplantısı düzenleyen MHP Belediye Meclis üyesi İbrahim Dizdar, daha önce bir çok sivil toplum kuruluşlarında görev yaptığını ve partisinin Merkez İlçe Başkanlığı görevlerinde bulunduğunu hatırlattı.
Dizdar “Dava arkadaşlarımın merkez ilçe başkanım ve il başkanım ile yaptığımız görüşmelerde ilçe başkanlarımızın da destekleriyle il başkanı olmam yönünde görüşler ortaya konuldu. Bunun üzerine 25 Ocak tarihinde yapılacak olan kongrede il başkanlığına adaylığımı açıklıyorum. Bilinmeli ki biz bu davaya makam mevki sahibi olmak için yada üzerinden şahsi çıkar amacına ulaşmak için gönül vermedik. Seçim dönemi ortaya çıkıp sonradan kaybolanlardan hiç olmadık. Hep buradaydık hep burada olacağız. Sebepler,sonuçlar ne olursa olsun” dedi.
MHP İl Başkan adayı Dizdar’ın adaylığını açıkladığı basın toplantısına MHP İl Başkanı Orhan Erzurum, MHP İlçe Başkanları ve partililer katıldı.