Giresun’da Çağri Merkezi Hizmete Açıldı

Giresun’da Çağri Merkezi Hizmete Açıldı

Vali Hasan Karahan, Türk Telekom’a bağlı AssisTT Rehberlik ve Müşteri Hizmetleri A.Ş. tarafından Giresun’a açılan Çağrı Merkezi’ni ziyaret etti.
Giresun İş Kurumu İl Müdürlüğüne 13 Ekim’e kadar müracaatta bulunan adaylar arasından AssisTT yetkililerinin arasında yaptığı mülakat sınavı ile Çağrı Merkezi kursuna katılmaya hak kazanan kursiyerlere, Türkiye İş Kurumu Giresun il Müdürlüğü’nün istihdam garantili iş kursları kapsamında Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğünde verilen 32 saatlik sınıf içi ve 50 saatlik uygulamalı olmak üzere toplam 82 saatlik eğitimi başarı ile tamamlayan kursiyerlerden 175 kişi Çağrı Merkezi Asistanı olarak fiilen çalışmaya başladı.
AssisTT Rehberlik ve Müşteri Hizmetleri A.Ş. Grup Yöneticisi Arif Mürtezaoğlu, Vali Karahan’a Çağrı Merkezi ile ilgili verdiği bilgide; Organize Sanayi Bölgesindeki Çıraklık Eğitim Merkez binasının iki katında faaliyete başlayan TTNET ve Türk Telekom’un Giresun Çağrı Merkezi aracılığı ile 444 1 444 ve 444 0 375 numaralı telefonlara Türkiye genelinde yapılan çağrılara havuz sistemi ile cevap verildiği bilgisini sundu.
Firma yetkililerince verilen bilgide; şu anda göreve başlayan 175 kişiye ilaveten eğitim sürecini devam eden 175 kişi daha eğitim kurslarını tamamladıkları anda peyderpey göreve başlatılacak ve 15 Ocak 2015 tarihi itibariyle Çağrı Merkezinde 350 kişi planlandığı şekilde istihdam edilecek.