Göktepe Köyleri Kenevir Deposu Gibi

Göktepe Köyleri Kenevir Deposu Gibi

Muğla İl Jandarma Komutanlığı’na bağlı ekipler tarafından Muğla’nın en uzak dağ mahallelerinden Çamoluk mahallesinde yaptığı operasyonda 172 kilo esrar, Bin 839 kök kenivir, ruhsatsız tüfek ve tabanca ele geçirildi.
Jandarma Asayiş Şube, KOM ve Menteşe İlçe Jandarma okutmanlığına bağlı ekipler, savcılıktan aldıkları arama kararının ardından Çamoluk mahallesinde 5 şüpheli şahsa ait 7 ayrı noktada arama yaptı. Evlerde yapılan aramalarda küçük ölçekli kubar esrar, ruhsatsız tüfek ve tabanca ele geçirildi. Arazide yapılan aramada ise 172 kg esrar ve Bin 839 kök kenevir ele geçirildi. Operasyonlarda 7 şüpheli şahıstan 6’sının yakalandığı ve gözaltanı alındığı açıklandı. Firarda olan bir kişinin ise arama çalışmalarının sürdüğü belirtildi.
DAĞ MAHALLELERİ KENEVİR DEPOSU GİBİ
Muğla İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince, Menteşe ilçesi, Göktepe, Esençay ve Çamoluk mahallelerinde uyuşturucu madde imal ve ticareti ile yasadışı kenevir ekimi yapan şahıslara yönelik Şubat ayından bugüne kadar gerçekleştirilen 8 ayrı operasyonda 17 şüpheli şahıs ile 510.9 kg kubar esrar ve 18 bin 491 kök kenevir bitkisi ele geçirildiği açıklandı