Gümrük Ve Ticaret Bakanı Nurettin Canikli Gümüşhane’de

Gümrük Ve Ticaret Bakanı Nurettin Canikli Gümüşhane’de

Gümrük ve Ticaret Bakanı Nurettin Canikli, Gümüşhane’de vatandaşlarla sohbet edip çay içti.
Giresun’un Alucra ilçesine giderken uğradığı Gümüşhane’de Bakan Canikli, Vali Yücel Yavuz, milletvekilleri Doç. Dr. Kemalettin Aydın, Feramuz Üstün, Belediye Başkanı Ercan Çimen, İl Genel Meclisi Başkanı Şerif Bayraktar, AK Parti İl Başkanı Hakkı Gündüz ve diğer protokol üyeleri tarafından karşılandı.
Belediye başkanlığı önündeki Fatih Parkı’nda vatandaşlarla bir araya gelerek sohbet eden Bakan Canikli’ye Belediye Başkanı Ercan Çimen tarafından içerisinde pestil, köme bulunan paket hediye edildi.
Bakan Canikli’nin ziyaretini değerlendiren Belediye Başkanı Ercan Çimen, Bakan Canikli’ye program dışı gelişen ziyaretinden ötürü teşekkür etti. Canikli’nin bölge bakanı ve eskiden beri tanıdıkları bir milletvekili olduğunu hatırlatan Başkan Çimen, “Sayın Bakanımız ilimize ve belediyemize daha sonra tekrar geleceğini söyledi. Kısa süren sohbetimizde Gümüşhane’nin 15 yıl süren muhalefet belediyesi olduğunu, Gümüşhane’de kamu yatırımlarının 12 yılda 5 katrilyon olduğunu ve şehrimizin yerel manada sorunlarının çok olduğunu, bunların başında da su, altyapı, gece kondu ve konut sorunları, trafik sorunlarını paylaştık. Kendileri de bunları çözmek boynumuzun borcu dedi. Biz de desteklerini beklediklerini söyledim ve destek vereceklerine söz verdi” dedi.