Bahadır Yenişehirlioğlu 562 Bin TL'lik Saati Hakkında Açıklama Yaptı

Bahadır Yenişehirlioğlu 562 Bin TL'lik Saati Hakkında Açıklama Yaptı
AK Parti Grup Başkanvekili Bahadır Yenişehirlioğlu, sosyal medyada gündem yaratan 562 bin liralık saatiyle ilgili eleştirilere yanıt verdi.

AK Parti Grup Başkanvekili Bahadır Yenişehirlioğlu, sosyal medyada tartışmalara neden olan 562 bin liralık saatini takmasıyla dikkatleri üzerine çekti. Yapmış olduğu paylaşım, kısa sürede geniş yankı buldu.

Yenişehirlioğlu'nun "Biz bu milletin ta kendisiyiz" notuyla yaptığı paylaşımına gelen tepkiler üzerine Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı ve AK Parti'yi de etiketlediği görüldü. Ancak vatandaşlardan gelen eleştirilerin dozunun artmasıyla paylaşımını kaldırmak zorunda kaldı.

Gündemi meşgul eden konuyla ilgili Yenişehirlioğlu'ndan açıklama geldi.

Saati helal yoldan edindiğini belirten Yenişehirlioğlu, "Bu paylaşımımı silmemin sebebi şudur: Arkamda yer alan değerli Ispartalı partililerimize yönelik hakaretler ve küfürlerden dolayıdır. Bu seviyesiz yorumlar silinse bile Twitter'da görülüyor. Oysa paylaşımım Instagram'da duruyor. Zira orada seviyesiz paylaşımlar silinince görülmüyor. Bu arada alın teriyle helal yoldan edindiğim saatimi takmaya devam edeceğim" ifadelerine yer verdi.

rolex-aciklamasi.jpg