Cevdet Yılmaz, Emeklilerin Durumuna Özel Çalışmalar Yapıldığını Belirtti

Cevdet Yılmaz, Emeklilerin Durumuna Özel Çalışmalar Yapıldığını Belirtti
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, A Haber'de yaptığı açıklamada, yüksek enflasyonun etkisinde kalan emeklilerle ilgili özel bir çalışma yaptıklarını ve bu çalışmanın tamamlandığında toplumla paylaşılacağını belirtti.

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, emeklilerin enflasyonun altında ezilmemesi için özel bir çalışma yürüttüklerini açıkladı.

Yılmaz, emeklilere yapılan zamın 6 aylık süre için geçerli olduğunu hatırlattı ve 6 ayın sonunda da memurlarda olduğu gibi emekliler için değerlendirmeler yapılacağını vurguladı. Çalışma Bakanlığının emeklilerle ilgili gündelik hayata dokunan çalışmalarının tamamlandığında toplumla paylaşılacağını söyledi

Yılmaz, enflasyonla mücadele konusunda kararlı olduklarını belirterek, Haziran, Temmuz ve Ağustos aylarında enflasyonun düşeceğini ifade etti. Geçmişte başarıyla gerçekleştirdikleri enflasyonla mücadelede, bu sürecin devam edeceğini vurguladı.

Seçim Sonuçları İle İlgili Değerlendirme

Yılmaz ayrıca yerel seçim sonuçlarına da değinerek, seçimlerin her zaman olduğu gibi vatandaşın iradesine saygıyla yaklaşıldığını ifade etti.

AK Parti'nin siyaset anlayışında vatandaşın iradesine her zaman önem verildiğini belirtti ve sonuç ne olursa olsun dönüp kendilerine baktıklarını söyledi.