Dilan Polat, Engin Polat'ı Görünce Ağladı

Dilan Polat, Engin Polat'ı Görünce Ağladı
Sosyal medya fenomeni Banu Parlak’ın güzellik merkezinin kurşunlanmasına ilişkin davanın duruşmasında Engin Polat aylık gelirlerinin 200 bin TL olduğunu ve "serbest meslek" yaptığını ifade etti.

Bugün, sosyal medya fenomeni Banu Parlak'ın güzellik merkezinin kurşunlanmasına ilişkin davanın duruşması Küçükçekmece 3. Asliye Ceza Mahkemesi'nde başladı.

Geçtiğimiz kasım ayından bu yana tutuklu bulunan fenomen Dilan Polat ve eşi Engin Polat, bugün hakim karşısına çıktılar. Banu Parlak'a ait güzellik merkezinin saldırıya uğramasında Polat çifti, azmettirici olarak yer aldı.

Dilan ve Engin Polat çiftinin aylık gelirlerinin 200 bin TL olduğu mahkemede ifade edildi. Sanıkların tutukluluk süreleri devam edecek.

kocasini-gorunce-agladi2.jpg

Polat Çifti Suçlamaları Reddetti

Duruşmada Polat çifti suçlamaları reddetti. Dilan Polat, Banu Parlak'ı tanıdığını ve iş yerinin kurşunlandığını basından ve sosyal medyadan öğrendiğini belirtti. Eşi Engin Polat ise Banu Parlak'ı tanımadığını ve suçlamaları kabul etmediklerini ifade etti. Polat çifti, iddiaların asılsız olduğunu savunarak beraatlerini talep etti.

"Husumetimiz Yoktu"

Dilan Polat, Banu Parlak ile aralarında husumet olmadığını, sosyal medyada kendisine iftiralar atıldığını ve ticari itibarlarının zedelendiğini belirtti. Engin Polat ise Banu Parlak'ı tanımadığını ve suçlamaların temelsiz olduğunu dile getirdi.

İddianameye Göre

kocasini-gorunce-agladi3.jpg

İddianamede, Banu Parlak'ın sosyal medya hesabından yayınladığı bir videodaki konuşmada Dilan Polat'ın tehdit mesajı gönderdiği belirtilmişti. İş yerinin kurşunlanması ve silahlı saldırıya ilişkin olarak 11 sanık hakkında cezai işlem talep edilmişti.

Duruşma sonunda Dilan Polat, duyduğu kararın etkisiyle sinir krizi geçirdi ve salondan jandarma eşliğinde çıkarıldı. Kararın ilerleyen süreçte mahkeme tarafından açıklanması bekleniyor.