Göç İdaresi 382 Sürekli İşçi Alacak

Göç İdaresi 382 Sürekli İşçi Alacak
İçişleri Bakanlığı Göç İdaresi Başkanlığı, 382 sürekli işçi alımı yapacak. Başvurular, 22-26 Nisan tarihleri arasında İŞKUR'un resmi internet sitesi üzerinden online olarak yapılacak. İşte detaylar...

İçişleri Bakanlığı, Göç İdaresi Başkanlığı bünyesine yapılacak 382 sürekli işçi alımı için başvuruların nasıl yapılacağına dair detayları paylaştı.

İçişleri Bakanlığı tarafından yapılan duyuruya göre, 382 sürekli işçi alımı için başvurular, 22-26 Nisan tarihleri arasında Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) tarafından çevrim içi olarak kabul edilecek. Başvuruların esube.iskur.gov.tr adresi üzerinden gerçekleştirilmesi gerekecek.

Alımlar için yapılacak kura, sözlü ve uygulamalı sınavlar sonucunda İstanbul İl Göç İdaresi Müdürlüğü'nde sürekli işçi olarak istihdam edilmek üzere belirlenecek. Bu kapsamda güvenlik görevlisi, temizlik görevlisi ve şoför kadrolarına toplamda 382 kişi alınacak.

Başvuruların sadece çevrim içi olarak kabul edileceği vurgulandı ve şahsen, posta veya e-posta yoluyla yapılan başvuruların dikkate alınmayacağı belirtildi.

Sözlü ve uygulamalı sınavlara katılacak adaylar, sınav yeri ve tarihlerini Göç İdaresi Başkanlığı'nın resmi internet sitesi üzerinden takip edebilecekler.

İçişleri Bakanlığı'nın duyurusuna göre, İstanbul İl Göç İdaresi Müdürlüğü'nde istihdam edilecek sürekli işçilerin belirlenmesi için başvuru süreci 22-26 Nisan tarihleri arasında gerçekleşecek.