Kan Donduran İddia: İnternet Üzerinden Bebek Satışı Yapıldığı Tespit Edildi

Kan Donduran İddia: İnternet Üzerinden Bebek Satışı Yapıldığı Tespit Edildi
Bir internet sitesinden doğmamış veya doğmuş bebeklerini sattığı ileri sürülen sözde anne babalar bebekleri için 100 ila 170 bin lira arasında fiyat istedi.

Bir internet sitesi üzerinden bebek satışı yapıldığına dair şok edici iddialar, Türkiye genelinde infiale neden oldu. Bazı kişilerin doğmamış, bazılarının ise yeni doğmuş bebeklerini satışa çıkardığı skandal ilanlar, toplumda büyük tepkiyle karşılandı. İlanlarda, sözde ebeveynlerin bebekleri için 100 bin lira ile 170 bin lira arasında değişen fiyatlar talep ettiği ortaya çıktı. Bu iddiaların ardından Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, harekete geçerek savcılığa başvurdu. Ayrıca söz konusu internet sitesine erişimin engellendi.

40 Günlük Bebeği İçin 100 Bin Lira İstedi

Sözde ebeveynin 40 günlük bebeği için 100 bin lira istediği hesaba paranın yatmasıyla bebeği adrese götüreceği iddia edildi. Bebeğin fotoğraflarının da ilanda olduğu öne sürüldü.

Başka bir ilanda ise bir kadın doğmamış bebeğine 170 bin lira karşılığında satışa çıkardığı iddia edildi. İlanda yabancı uyruklu pazarlıkçı annenin, Türkiye'de oturma izni olmadığı ve bebeği sattıktan sonra ülkesine döneceği iddia edildi.