Küflü Ürün Satışıyla Gündemde Olan Patiswiss Ürünleri Raflardan Kaldırıldı!

Küflü Ürün Satışıyla Gündemde Olan Patiswiss Ürünleri Raflardan Kaldırıldı!
Sosyal medya platformlarında bir kullanıcının paylaştığı küflü çikolata fotoğraflarıyla başlayan tartışma, Patiswiss'in CEO'su Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu'nun skandal yanıtları ile gündemde.

Bir kullanıcının küflü çikolata fotoğrafını paylaşmasının ardından Patiswiss'in CEO'su Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu'nun sosyal medyada yapılan paylaşımlara verdiği yanıtlar büyük tepki topladı.

Tunaoğlu'nun kullanıcıya verdiği "Bu ürünler hayatta küflenmez, senin evinin nem oranına bakman lazım" birçok vatandaşın tepkisine neden oldu.

Gelen tepkilerin ardından Tunaoğlu paylaşımını sildi ancak daha sonrasında paylaştığı gönderi durumun tepkilerden değil de yazım ve imla ile ilgili olduğunu ortaya çıkardı.

cikolata-polimigi-devam-ediyor2.jpg

Davasında haklı olduğunu ileri süren Patiswiss'in CEO'su Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu, kısa bir süre sonra yeniden paylaşım yaptı.

cikolata-polimigi-devam-ediyor3.jpg

Tepkilerin artmasıyla birlikte 2 büyük zincir market, Patiswiss ürünlerini raflardan kaldırdı. Marketler durumla ilgili bir bilgi vermezken bu durumun sosyal medya da yayılması vatandaşların yapılan hareketi memnuniyetle karşıladığını gösterdi.

cikolata-polimigi-devam-ediyor4.jpg