Patiswiss CEO'su Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu İstifa Etti

Patiswiss CEO'su Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu İstifa Etti
Patiswiss CEO'su Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu, sosyal medya üzerinden küflü çikolataları paylaşan bir tüketiciyi tehdit etmesi sonrasında görevinden istifa etti.

Ankara merkezli çikolata fabrikası Patiswiss'in CEO'su Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu, bir sosyal medya kullanıcısının küflü çikolata fotoğraflarını paylaşmasının ardından tepki çeken bir yanıt vermişti.

Tunaoğlu, sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada, "Karşında dev Migros ve biz varız." ifadelerini kullanarak tüketiciyi tehdit etmiş ve marka karalama davası açacağını ima etmişti. Bu tepki üzerine sosyal medya kullanıcılarından ve kamuoyundan büyük eleştiri almıştı.

patiswiss-ceosu-istifa2.jpg

Tunaoğlu, yaptığı açıklamanın ardından sosyal medya hesabından bir açıklama yaparak istifa ettiğini duyurdu. Tunaoğlu, açıklamasında, "Her şeyin önüne koyduğum tüketicilerimizden birini, hatalı bir cevapla üzdüm. Bu yaptığımın çok yanlış bir davranış olduğunu kabul ediyor, yaşanan bu tatsız hadise nedeniyle başta kendisinden sonrasında da tüm tüketicilerimizden ve değerli kamuoyundan samimi bir şekilde özür diliyorum. Samimi özrümün bir yansıması olarak bugün itibarıyla Yönetim Kurulu Başkanlığı görevimden ayrılıyorum." ifadelerini kullandı.