Tapu Kadastro Genel Müdürlüğü Yüksek Maaşla İşçi Alacak

Tapu Kadastro Genel Müdürlüğü Yüksek Maaşla İşçi Alacak
Tapu Kadastro Genel Müdürlüğü, bilişim teknolojileri alanında yüksek maaşla personel alımı için ilan açtı. İşte başvuru şartları:

Tapu Kadastro Genel Müdürlüğü, bilişim teknolojileri alanında uzmanlaşmış personel alımı gerçekleştirecek. İlgili pozisyon için başvurular 06.05.2024 - 10.05.2024 tarihleri arasında gerçekleşecek.

Başvuru Şartları

  • Fakültelerin bilişim teknolojileriyle ilgili bölümlerinden mezun olmak gerekiyor. Bunlar arasında bilgisayar mühendisliği, yazılım mühendisliği ve endüstri mühendisliği gibi alanlar bulunuyor.

  • Mühendislik, fen-edebiyat ve eğitim fakültelerinin ilgili bölümlerinden veya bunlara denk kabul edilen yurt dışı üniversitelerinden mezun olmak da geçerli.

  • En az iki programlama dilini etkin şekilde kullanabilmek ve bilgisayar çevre birimlerinin donanımı ile ağ yönetimi güvenliği konusunda bilgi sahibi olmak da aranan kriterler arasında yer alıyor.

  • Güvenlik soruşturması ve arşiv araştırması sonucunda herhangi bir engelin bulunmaması.

Başvurular, 06.05.2024 tarihinden itibaren e-devlet üzerinden yapılabilecek.

İlgililer, Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü - Kariyer Kapısı - Kamu İşe Alım veya Kariyer Kapısı web adreslerinden başvurularını gerçekleştirebilecek.

Ayrıca istenilen belgelerin taranarak elektronik ortama aktarılması da gerekiyor.

Başvuru süresi 10.05.2024 tarihi saat 17:00'e kadar devam edecek.