Hedef her maçta galibiyet

Hedef her maçta galibiyet

Özlüce Tesisleri‘nde yapılan idman öncesi takımla saha ortasında bir toplantı yapan Mustafa Er daha sonra basın mensuplarına kısa bir açıklama yaptı. İdmanda Kondisyoner Cemal Ayyıldız, Kaleci Antrenörü Koray Tanrıverdi ile Kondisyoner Giovanni de yer aldı. Yarın takıma katılması beklenen ve Prolisansı olan Ivko Gançev ise yardımcı antrenör olarak görev yapacak.

Antrenör İsmail Serbest‘in ise Scout Departmanı‘nın başına geçeceği bildirildi. Rakip izlemeyle ilgili kararı Mustafa Hoca‘nın vereceği öğrenildi.

Basına 20 dakikası açık olan antrenmanı Başkan Ali Ay ve Mali Asbaşkan Fatih Pulat da kenardan izledi.

Toplantıda soru almayan Mustafa Er “‘Başta başkanımız ve yönetim kurulu üyelerine bu şerefli görevi bana tebliğ ettikleri için kendilerine teşekkür ediyorum’ dedi.

Geçmiş hakkında çok fazla konuşmak istemiyorum. Bizim için hafta sonu oynayacağımız Göztepe maçı en önemli karşılaşmamız olacak. Hiç puan hesabı da yapmıyorum. Maç maç bakacağız. Her maçı galip gelmek ve tek düşüncesi kazanmak olan bir Bursaspor sahada olacak. Bu camianın içinden gelen biri olarak şehrin, taraftarın ne istediğini çok iyi biliyorum. Taraftarımızın ve şehrimizin desteği bizim için çok önemli.

Zor bir süreçten geçiyoruz ama Bursaspor çok büyük bir camia. El birliği ile herkes taşın altına elini koyduğu zaman yapamayacağı hiçbir şey yok.” dedi.

Takımda sakatlıkları süren Titi düz koşu yaparken Sow salonda güç depolama çalışması yaptı. Bostock takımdan ayrı düz koşu yapıp testten geçti. Alper Ademoğlu‘nun tedavisine ise devam edildi. Adalesinde yırtık tespit edilen Josua John‘un 10 gün takımla olmayacağı açıklandı.