Haberin Adresi
16° Bursa

Bursa

16°

Bursa

Pazartesi

15°/

Salı

16°/

Çarşamba

10°/

Perşembe

10°/

Cuma

/

Cumartesi

10°/

Haberin Adresi

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Anasayfa Diğer

İbrahim Çelikkol neden ayrıldı?

Reaksiyon dizisinden ayrılan İbrahim Çelikkol'la ilgili basında yer alan iddialara Reaksiyon dizisinin yapımcısı yanıt verdi.

Yayınlanma:

Reaksiyon yeni bölümleriyle Pazartesi akşamları saat 22:15’te Star’da…

Oyuncu İbrahim Çelikkol’un ‘Reaksiyon’ dizisinden ayrılmasının ardından kulislerde konuşulanları köşeme taşımıştım. Bunun üzerine dün öğle saatlerinde dizinin senaristi ve yapımcısı Başar Başaran aradı. İbrahim Çelikkol’la ilgili ortaya atılan, “Uzun çalışma saatlerinden rahatsız oldu. Rejiyle kavga ederek seti terk etti. Yönetmen Onur Tan’la zıtlaştı. Erdal Beşikçioğlu’nun olduğu çekime alkollü geldi” şeklinde kulaktan kulağa hızla yayılan iddialara yanıt verdi.

“İbrahim’in diziye verdiği emeklerden biz razıyız” dedikten sonra şunları söyledi:

– İbrahim gerçekten deli gibi çalıştı. Helikopterden atladı, deniz üstünde zodyak botlarla sahneler çekti. Bunun gibi bir çok zorlu sahnede yer aldı. Yönetmenle bir sıkıntısı olmuştur, olmadı desem çok gerçekçi olmaz. 20 saat çalışır, 26 saat beklerseniz ‘Ne bakıyorsun’ dersiniz. Ama bu durum bize yansımadı.

İLGİLİ HABER Oğlunu 6 Yerinden Bıçakladı
Reaksiyon dizisinden ayrılan İbrahim Çelikkol'la ilgili basında yer alan iddialara Reaksiyon dizisinin yapımcısı yanıt verdi.

‘Oğuz’u biz öldürdük’

– (Sete alkollü geldi iddiasına) Erdal Beşikçioğlu bizim hem arkadaşımız hem de ortağımız gibi. Bu işe gönül verdi ve çalıştı. Erdal’ın geldiği her sette insanlar rahatlar çünkü onlara abilik yapar. Erdal’ın karizması böyle şeylere müsade etmez. İbrahim de bunu yapmayacak saygıda bir arkadaşımız.

– Biz anlattığımız hikayenin baş karakterinin kağıt üzerindeki haliyle realize olduğu hal arasında ortaya çıkan sonuçtan memnun kalmadık. Bu yüzden de Oğuz karakteri hikayenin gidişatı açısından işlevini doldurdu.

– Bizim şirketin üç ortağı var. Üçümüz de senaristiz. Bir yapımcı baş karakteri öldürmeyebilir ama senaristler öldürür. Biz de Oğuz’u öldürdük.

Hazır yapımcıyı yakalamışken ‘Dizinin yayından kaldırılacağı doğru mu?’ diye sordum. Şimdilik böyle bir şeyin olmadığını ancak dizinin saatinin biraz geçe alındığını belirtti.
 

author avatar
Haberin Adresi İnternet Editörü
Haberinadresi.com internet editörü. Gündem, ekonomi, spor ve birçok konuda haberin hazırlanması ve haber okuyucularına sunulmasını sağlamaktadır.

İlgili Haberler