İhacder’den Kamu Hastaneleri Genel Sekreteri Ataseven Ve Başhekim Berk’e Ziyaret

İhacder’den Kamu Hastaneleri Genel Sekreteri Ataseven Ve Başhekim Berk’e Ziyaret

Malatya İnternet Habercileri Cemiyeti Derneği (İHACDER) Yönetim Kurulu Başkanı Kemal Turgut, Malatya Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekreterliği ve Malatya Devlet Hastanesi Başhekimliğini ziyaret etti.
İnternet Habercileri Cemiyeti Derneği (İHACDER) Yönetim Kurulu Başkanı Kemal Turgut, Türkiye Kamu Hastaneleri Kurumu Malatya Hastaneler Birliği Genel Sekreterliği görevine başlayan Doç. Dr. Hilmi Ataseven’i makamında ziyaret etti.
Başkan Turgut, Genel Sekreterlik görevine getirilen Dr. Ataseven’e yeni görevinin hayırlı olmasını ve başarı dileklerini iletti. Başkan Turgut, İHACDER’nin kuruluşu ve çalışmaları hakkında Dr. Ataseven’e bilgi verdikten sonra yayın hayatına yeni başlayan Malatya Nokta Dergisini hediye etti.
Ziyaretten duyduğu memnuniyetini dile getiren Dr. Ataseven, yerel basının her zaman yanında olacaklarını ifade ederek İHACDER ve Nokta Dergisinin başarılı işlere imza atmasını dileyerek hayırlı olsun temennisinde bulundu.
MALATYA DEVLET HASTANESİ BAŞHEKİMİ DR. BERK’E ZİYARET
İHACDER Yönetim Kurulu Başkanı Turgut, KHK Malatya Devlet Hastanesi Yöneticiliği ve Başhekimliğine atanan Uzm. Dr. Erhan Berk’i makamında ziyaret ederek yeni görevinin hayırlı olmasını ve başarı dileklerini iletti.
Başkan Turgut, Dr. Berk’e İHACDER çalışmaları hakkında bilgi vererek yeni çıkan Malatya Nokta dergisini hediye etti. Nokta dergisini inceleyen Dr. Berk, yayın hayatının kalıcı olması ve başarı dileklerini ilettikten sonra “STK ve basınımıza kurum olarak her zaman destek vermeyi sürdüreceğiz” ifadelerini kullandı.