İnönü Üniversitesi Gelecekten Umutlu

İnönü Üniversitesi Gelecekten Umutlu

Birinci Amatör Küme Futbol Ligi’nde mücadele eden İnönü Üniversitesi futbol takımı, bu sezon Bölgesel Amatör Lig’e çıkmayı hedefliyor.
Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu (BESYO) öğretim elemanları ve öğrencileri tarafından geçen yıl kurulan ve 2. Amatör Küme’de lider olarak Birinci Amatör Küme’ye yükselen İnönü Üniversitesi futbol takımı, 2014-2015 Birinci Amatör Futbol Ligi ilk yarı müsabakaları sonucu devreyi lider tamamladı.
İnönü Üniversitesi futbol takımının kırılması zor bir rekoru da bulunuyor.7 maçta 7 galibiyeti bulunan üniversite takımı, kurulduğu günden beri oynadığı tüm maçları kazandı.
İkinci yarı hazırlıklarını İnönü Üniversitesi kampusu içerisinde bulunan antrenman sahasında yapan takım, ilk yarıdaki başarısını ligin ikinci yarısında da tekrarlamak istiyor.
Takımdaki son durum ve hazırlıklarla ilgili açıklamalarda bulunan İnönü Üniversitesi Futbol Takımının teknik sorumlusu Murat Kurt, hedefe kademe kademe gideceklerini, bu sezon ki hedeflerinin grup birincisi olmak olduğunu ifade etti.
Kurulduğu günden beri takımın hocası olduğunu belirten Murat Kurt, “Ben geçen seneden beri takımın başındayım. Bu sene aramıza yeni katılan arkadaşlarımız da oldu. Geçen sene 2.Amatör’de namağlup şampiyon olduk. Bu sezon da 7’de 7 yaptık. Eksiklerimiz var. Onları giderme adına çalışıyoruz. Takviyelerimiz oldu. Destek anlamında sayın rektörümüz, rektör yardımcımız Davut Hoca ve Murat Kayapınar hocamız bize gerektiği şekilde destek oluyorlar. Hedefimizi kademe kademe belirledik. Bu sezonki öncelikli hedefimiz bu grubu birinci bitirmek. Daha sonra da kademe kademe ilerlemek” şeklinde konuştu.