Haberin Adresi
16° Bursa

Bursa

16°

Bursa

Çarşamba

/

Perşembe

12°/

Cuma

12°/

Cumartesi

10°/

Pazar

/

Pazartesi

18°/

Haberin Adresi

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Anasayfa Yerel İstanbul

İSTANBUL BAŞAKŞEHİR, SENEGALLİ BADJİ’Yİ RENKLERİNE BAĞLADI

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden İstanbul Başakşehir, devre arası transfer döneminde Senegalli futbolcu Stephane Badji ile 3,5 yıllık sözleşme imzaladı.Fatih Terim Stadı basın odasında düzenlenen imza törenine İstanbul Başakşehir yönetim...

Yayınlanma:
İSTANBUL BAŞAKŞEHİR, SENEGALLİ BADJİ’Yİ RENKLERİNE BAĞLADI

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden İstanbul Başakşehir, devre arası transfer döneminde Senegalli futbolcu Stephane Badji ile 3,5 yıllık sözleşme imzaladı.
Fatih Terim Stadı basın odasında düzenlenen imza törenine İstanbul Başakşehir yönetim kurulu üyeleri Mustafa Saral, Mesut Altan ve futbolcu Stephane Badji katıldı.
Senegalli oyuncunun takıma çok şey katacağını belirten yönetim kurulu üyesi Mesut Altan, “21 kez Senegal Milli Takımı’nda forma giyen oyuncumuz ile 3,5 yıllık sözleşme imzaladık. Bu transfer Türk futboluna hayırlı olsun” dedi.
BADJİ: “TÜRKİYE LİGİNİN ZORLU BİR LİG OLDUĞUNU BİLİYORUM”
İstanbul Başakşehir Kulübü’ne geldiği için mutlu olduğunu vurgulayan Stephane Badji, “Gelmeden önce kulüple ilgili bilgiler almıştım. Türkiye liginin zorlu bir lig olduğunu biliyorum. Bana bu şans verildiği için mutluyum. Takımımızın oynadığı son maçı izledim. Kulübün imkanlarını gördüm. Başarılı olacağız” diye konuştu.
“TÜRKİYE FUTBOLU HAKKINDA BİLGİLER ALDIM”
Basın mensuplarının ’Türkiye’ye gelmeden önce kimlerle görüştün’ sorusuna ise Senegalli futbolcu, “İstanbul Başakşehir’e transfer olmadan önce Türkiye futbolu hakkında bilgiler aldım. Türkiye’de Sow ve Demba Ba oynuyor. Onların burada oynaması katkı ve değer katıyor. Ben Türkiye’den transfer teklifi aldığımı söyleyince ’git’ demişlerdi. Önerilerini dikkate aldım” diye cevap verdi.
“DEMBA BA’NIN MİLLİ TAKIMA ÇAĞRILMASI GEREKTİĞİNİ DÜŞÜNÜYORDUM”
Basın mensuplarının Senegal Milli Takımı’na çağrılmayan Demba Ba hakkındaki düşüncelerini sorması üzerine ise Badji, “Kendi adıma Demba Ba’nın milli takıma çağrılması gerektiğini düşünüyordum. Çağrılmamasının bizim için kayıp olduğunu düşünüyorum. Kendisi burada iyi bir sezon geçiriyordu. Bence çağrılmalıydı. Tabi hocanın tercihi” ifadelerini kullandı.
Konuşmaların ardından Senegalli futbolcu Stephane Badji kendini 3,5 yıllığına İstanbul Başakşehirli yapan imzayı attı. Badji, yeni takımında 77 numaralı formayı giyecek.

author avatar
Haberin Adresi İnternet Editörü
Haberinadresi.com internet editörü. Gündem, ekonomi, spor ve birçok konuda haberin hazırlanması ve haber okuyucularına sunulmasını sağlamaktadır.

İlgili Haberler