iWatch Türkiye'de ne zaman satışa sunulacak? iWatch ilk kez tanıtıldı

iWatch Türkiye'de ne zaman satışa sunulacak? iWatch ilk kez tanıtıldı

Apple'ın iki Iphone 6 modelinin yanında hayranlarına büyük bir sürpriz yaparak Apple iWatch 'ı da Iphone'lar ile beraber tanıttı. Apple'ın  2 yıldır üzerinde çalıştığı iWatch Apple meraklılarından tam not aldı. 

iPhone 6 tanıtıldı, yer yerinden oynadı. Merakla beklenen 9 Eylül Apple etkinliği geride kalırken, elimizde iki farklı boyutta, ince ve şık birer iPhone 6 ile bir de sürpriz Apple Watch kaldı.

En çok merak edilen konu ise hiç kuşkusuz bu cihazların fiyatları. Apple Türkiye resmi sitesi hızlı davrandı ve tanıtım biter bitmez fiyatlandırmaları açıkladı.

26 EYLÜL'DE TÜRKİYE'DE

Sitede yer alan bilgiye göre iPhone 6 ve iPhone 6 Plus, gümüş, altın ve uzay grisi renk seçenekleriyle 26 Eylül 2014'te resmi kanallardan satışa sunulacak.

Cihazların fiyatlarına gelince; Apple Store üzerinden yapılacak alımlarda iPhone 6 4,7 inçlik model 2.349 TL'den başlayan fiyatlarla satılacak. iPhone 6 Plus 5,5 inç model ise 2.649 TL'den başlıyor.





iWatch'ın getirdiği yenilikler

Sağlık konusunda birçok yenilik barındırması beklenen iWatch, Apple'ın gelecekteki en önemli uygulamalarından biri olacak HomeKit ile ilişki kurma desteğine de sahip olacak.

Şirket tarafından WWDC'de yapılan açıklamayı baz alırsak, Iphone'lar gibi iWatch'ın da ekstra bir uygulama gerektirmeden İOS 8 üzerinden garaj kapılarını kontrol etme, güvenlik kameralarını kontrol etme, ağ üzerinden çalışan diğer cihazları kontrol etme gibi kabiliyetlere sahip olacağı düşünülüyor.

Bakalım iPod, Iphone ve iPad'in ardından Apple'ın devrim yaratan son ürünü iWatch olabilecek mi? Bunu öğrenmek için 9 Eylül'e kadar dişimizi sıkmamız gerekiyor.