İzmir Valisi Mustafa Toprak Türk İş Dünyası’nın Başkanı Nezaket Emine Atasoy’u Kabul Etti

İzmir Valisi Mustafa Toprak Türk İş Dünyası’nın Başkanı Nezaket Emine Atasoy’u Kabul Etti

Türk Sanayici İş Kadınları ve İş Adamları Konfederasyonu Başkanı ve aynı zamanda Türkiye Konfederasyonlar Topluluğu Genel Başkanı Nezaket Emine Atasoy bir dizi temaslarda bulunmak üzere İzmir’e geldi. Atasoy, İzmir Valisi Mustafa Toprak ile bir araya geldi.
Türk Sanayici İş Kadınları ve İş Adamları Konfederasyonu Başkanı ve aynı zamanda Türkiye Konfederasyonlar Topluluğu Genel Başkanı Nezaket Emine Atasoy, İzmir Valisi Mustafa Toprak’a Türk Sanayici İş kadınlarının ve İş Adamları Konfederasyonunun ve Konfederasyonlar Topluluğu’nun Ulusal ve Uluslararası çalışmalarından bahsetti. Başkan Atasoy, önümüzdeki günlerde özellikle İzmir’de Uluslararası Ekonomik Zirveler yapmayı Planladıkları ve İzmir’de yapılacak olan Uluslararası Ekonomi ve Ticaret Zirvelerinin İzmir’e ve İzmir tanıtımına ve İzmir ekonomisine büyük katkı sağlayacağını dile getirdi.
İzmir Valisi Mustafa Toprak Türk Sanayici İş Kadınları ve İş Adamları Konfederasyonu Başkanı ve Türkiye Konfederasyonlar Topluluğu Genel Başkanı Nezaket Emine Atasoy’u kabulünde yapmış olduğu
konuşmasında şöyle dedi:
"İzmir Valiliği olarak her zaman Sivil Toplum Kuruluşlarının yanındayız. İnanıyorum ki yapacağımız bu uluslararası zirveler İzmir’e değer katacaktır. Nezaket Emine Atasoy’a ziyaretinden dolayı teşekkür ediyorum."