Kaçaroğlu’nun Beyin Ölümü Haberlerine Yalanlama

Kaçaroğlu’nun Beyin Ölümü Haberlerine Yalanlama

İzmir’de, Kobani eylemlerinde başından vurularak yaralanan Ekrem Kaçaroğlu’nun beyin ölümünün gerçekleştiğine dair haberlere Ege Üniversitesi Hastanesi’nden yalanlama geldi. Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi Başhekim Yardımcısı Prof.Dr. Kubilay Demirağ,”Hastamızın durumu stabil ve kritikliğini koruyor” dedi.
İzmir’de IŞİD’in Kobani’ye yönelik saldırılarının protesto edildiği eylemde kafasından vurularak yaralanan Ekrem Kaçaroğlu, Ege Üniversitesi’nde yoğun bakımda tutulmaya devam ediyor. Hastane yönetimince sosyal medya ve bazı haber ağlarında Kaçaroğlu’nun öldüğüne dair yer alan haberlerin gerçeği yansıtmadığı belirtildi. 38 yaşındaki Ekrem Kaçaroğlu’nun sağlık durumu hakkında bilgi veren Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi Başhekim Yardımcısı Prof.Dr. Kubilay Demirağ, “Hastamızın durumu hâla ağır. Kritikliğini koruyor. Her saat her an her şey değişebiliyor. Ancak şu an hastamızın beyin ölümü gerçekleşmemiştir. Solunum cihazına bağlı olarak tedavisi yoğun bakımda sürdürülüyor” dedi.
Hastane önünde iyi bir haber alabilmek için bekleyen Ekrem Kaçaroğlu’nun yakınları da beyin ölümünün gerçekleşmediğini belirtti.