KADIN GİRİŞİMCİLER MİLLETVEKİLİ DEMİREL İLE BULUŞTU

KADIN GİRİŞİMCİLER MİLLETVEKİLİ DEMİREL İLE BULUŞTU

Eskişehir İl Kadın Girişimciler Kurulu üyeleri, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkan Yardımcısı ve Eskişehir Milletvekili Ruhsar Demirel ile Eskişehir Ticaret Odası’nda (ETO) gerçekleştirdikleri toplantıda, kadın girişimciliğinin geliştirilmesi üzerine fikir alışverişinde bulundu.
Toplantıda konuşan İl Kadın Girişimciler Kurulu İcra Komitesi Başkanı Hüsniye Tali, Eskişehir’in kadın girişimciliği konusunda çok fazla potansiyele sahip olduğunu belirterek, Eskişehir’in Türkiye’de kadın girişimciliğinin öncüsü olması için gayret gösterdiklerini söyledi. Nüfus yapısı ve eğitim durumunun Eskişehir’in başlıca avantajları olduğunu ifade eden Tali, “Hedef belirlemeden ilerleme kaydetmenin mümkün olmadığını biliyoruz. Hedefimiz doğrultusunda her yaş ve kesimle birlikte hareket ederek Eskişehir’de kadın girişimciliğini geliştirmeyi amaçlıyoruz. Bunun için Eskişehir Ticaret Odası başta olmak üzere diğer odalarımız ve kurumlarımızla birlikte işbirliği içinde çalışıyoruz. Çalışmalarımızı da bu eksende planlıyoruz” şeklinde konuştu.
Eskişehir İl Kadın Girişimciler Kurulu’nu kurulduğu günden bu yana yakından takip ettiğini ifade eden Demirel ise, kurulun geleceğin girişimcileri için bir cesaret kaynağı olduğuna vurgu yaptı. Yeni döneme heyecanlı ve kararlı bir başlangıç yapan İl Kadın Girişimciler Kurulu’nun gerçekleştireceği çalışmalarla Eskişehir’e katkı sağlayacağını belirten Demirel, kendisinin de bu çalışmaların bir parçası olmaktan her zaman gurur duyacağını kaydetti. Eskişehir Ticaret Odası Başkanı Metin Güler’in desteğini ve girişimciliğe olan hassasiyetini de yakından bildiğini ve bunun büyük bir avantaj olduğunu aktaran Demirel, Eskişehir’deki kadın girişimciliğinin geliştirilmesine ilişkin görüşlerini de kurul üyeleriyle paylaştı.