Kağıtspor’dan Engelliler Kulübü’ne Ziyaret

Kağıtspor’dan Engelliler Kulübü’ne Ziyaret

Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtspor Kulübü yönetimi, Kocaeli Engelliler Yıldız Spor Kulübü’nü ziyaret ettiler.
Judo, Karate, Halter, Tekvando, Masa Tenisi, ve Güreş branşlarında engelli sporculara yönelik faaliyetlerini sürdüren Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtspor kulübü İslam Yücel’i, Dünya Engelliler gününde, Tekerlekli Bölgesel Basketbol Ligi’nde mücadele eden Kocaeli Engelliler Yıldız Kulübü başkanı, yöneticileri ve sporcuları ziyaret etti. Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtspor kulübü başkanı İslam Yücel ve Büyükşehir Belediyesi Spor Şube Müdürü Doğa Ergün’ün ev sahipliğinde gerçekleşen ziyarete Kocaeli Engelliler Yıldız Spor Kulübü başkanı Hüseyin Yıldız ve sporcular yer aldı.
Kulüp Başkanı Hüseyin Yıldız, Yücel’e Tekerlekli Bölgesel Basketbol Ligi’nde mücadele ettiklerini ve iki maçta bir galibiyet bir mağlubiyet aldıklarını belirtti. 17 lisanslı sporcularının bulunduğunu belirten Yıldız, zor şartlar altında spor yaptıklarını ve Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nde destek beklediklerini belirtti.
Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtspor kulübü Başkanı İslam Yücel ise, “Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtspor kulübü olarak bizlerde engelli spora desteklerimizi veriyoruz. Judo, Karate, Halter, Tekvando, Masa Tenisi, ve Güreş branşlarında faaliyetlerimiz sürüyor. Para Olimpiyatlarında dereceler kazandık. Bu başarılar bizleri çok mutlu ediyor. Tüm branşlarda olduğu gibi Büyükşehir Belediye Başkanımız İbrahim Karaosmanoğlu’nun verdiği desteklerle engelli arkadaşlarımızın spor yapabilmelerine olanak sağlayacağız” dedi.
Kulüp Başkanı Yücel, Kocaeli engelliler Yıldız kulübü maçlarını yakından takip ettiğini belirterek şunları söyledi: “Kentimiz adına güzel bir oluşum kurmuşsunuz. Bu kenti temsil ediyorsunuz. Bu bizi gerçekten mutlu ediyor. Kocaeli’de spor adına yapılan tüm kulüplerimizi Kocaeli Büyükşehir Belediyesi olarak destekliyoruz. Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtspor kulübü olarak her zaman yanınızda ve destekçiniziz. Burada önemli olan beyinlerdeki engelleri kaldırmak. Zor şartlarda güzel işler başarıyorsunuz. Bu takdir edilmesi gereken bir durum.”