Karabacak, "başkalarının Hayal Edemediklerini Gerçekleştirdik"

Karabacak, "başkalarının Hayal Edemediklerini Gerçekleştirdik"

Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak, başkan yardımcıları ve birim müdürleriyle gerçekleştirdiği toplantıda, "Birilerinin hayal dahi edemediği projelerle ilçemiz marka kentler arasına soktuk" dedi.
Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak, başkan yardımcıları ve birim müdürleriyle gerçekleştirdiği toplantıda 2014 yılının değerlendirmesini yaparak, 2015 yılında yapılması planlanan çalışmalar hakkında bilgi alışverişinde bulundu. Toplantıda birim müdürleriyle sohbet eden Karabacak, 2014 yılında başarılı bir yerel seçim atlattıklarını ifade ederek seçimin ardından yeniden yapılanma sürecine girdiklerini, bu yüzden de önemli projelerin 2015 yılı itibariyle hayata geçirileceğini ifade etti.
Özverili çalışmalarından dolayı birim müdürlerine teşekkür eden Başkan Karabacak, “Bizler ekip olarak Darıca’da önemli projeleri hayata geçirdik. Birilerinin hayal dahi edemediği projelerle ilçemiz marka kentler arasında yerini aldı. 2015 yılı itibariyle önemli projelerimizi hayata geçireceğiz. Kültür Merkezi ve mini marina olarak adlandırdığımız balıkçı barınağımız 2015 yılında hizmete açacağımız önemli projeler olacak. Bunların yanısıra 2014 seçimlerinde halkımıza sözünü verdiğimiz büyük projelerin taslak çalışmalarını tamamlayarak birer birer hayata geçireceğiz. Bu noktada sizlere de büyük görev düşüyor. Halkımızın bizlere yüklediği sorumluluğun bilinciyle hareket ederek ilçemize hizmet etmeye devam edeceğiz” diyerek yeni yıla ilişkin açıklamalarda bulundu.