Karabağlar’da Halk Günleri Umut Oldu

Karabağlar’da Halk Günleri Umut Oldu

Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu, halk günleri uygulamasına devam ediyor. Başkan Selvitopu üçüncü toplantıyı başkan yardımcıları ile birlikte gerçekleştirirken toplantıya Karabağlar halkı yoğun ilgi gösterdi. İş talebinden, sağlık sorununa, yol çalışmalarından çevre temizliğine kadar pek çok konuda görüş ve önerilerini belirten vatandaşlar uygulamadan dolayı Başkan Selvitopu ve ekibine teşekkür etti. Toplantıda Başkan’la yüz yüze görüşme fırsatı bulan vatandaşlar “Halk günleri bizim için bir umut oldu. Başkan’ımıza ve ekibine rahatlıkla taleplerimizi iletme fırsatı buluyoruz. Çözüm konusunda da bize destek oluyorlar” diyerek memnuniyetlerini dile getirdiler.
Halk gününün 5 yıl süre içinde düzenli olarak devam edeceğinin altını çizen Başkan Selvitopu vatandaşlarla özel görüşmelere vakit ayırmanın çok zor olduğunu belirterek “Benimle görüşmek isteyenlerle burada görüşeceğiz, bundan hiç kimsenin şüphesi olmasın. Sizlerin görüş ve önerileri bizim için çok önemli. Çünkü bu kenti birlikte yöneteceğiz” diye konuştu.
Vatandaşların asfalt, ilaçlama, çöp konteynırları, imar gibi konularda karşılaştıkları sorunları not alan Başkan Selvitopu iş ile ilgili gelen istekleri ise belediyenin mali durumu dolayısıyla şu an için mümkün olmadığını belirtti. Bu arada iş talebinde bulunan bazı vatandaşlar, belediyeye işçi talebinde bulunan bazı işletmelere yönlendirildi.