Karaman’dan Derbi Mesajı

Karaman’dan Derbi Mesajı

PTT 1. Lig takımlarından Adana Demirspor’un teknik direktörü Ünal Karaman, Adanaspor ile oynayacakları derbi öncesi, "En büyük dileğim; kavgasız, olaysız bir müsabakanın gerçekleşmesi” dedi.
Karaman, tesislerde bulunan mavi salonda basın mensuplarıyla yaptığı sohbet toplantısında, genel bir durum değerlendirmesi de yaptı. Basın mensuplarının Kayserispor maçıyla ilgili sorularını da yanıtlayan Karaman, “Bizim takımımız yenilebilir. Ancak bizi bıraksınlar rakibimiz yensin. Rakibimize mağlup olalım, başka şeylere değil. Şimdiki süreçte hep birlikte, hakeme rağmen, gösterilen kırmızı karta rağmen şunları yapabilir miydik, bunları yapıp kazanabilir miydik diye tartışacağız. Ben oyuncularıma son derece güvenen bir teknik adamım. Ben olaya, kaybedilen 3 puan mantığıyla bakmıyorum. Mutlaka kaybedilecek maçlar olacaktır. Ancak Kayserispor maçında yaşananları sadece futbol kültürü olarak değil, ülkemizin kültürü adına üzüntüyle karşıladım” dedi.
Önümüzdeki hafta Adanaspor ile oynanacak derbi müsabakasıyla ilgili sorulara da cevap veren Karaman, “Bu müsabakadaki hedefimiz galibiyet olacak. Çalışmalarımızı da her zamanki gibi ciddi ve titiz yapacağız. Ancak bu müsabakadaki en büyük dileğim; kavgasız, olaysız bir müsabakanın gerçekleşmesidir” şeklinde konuştu.