Karşıyaka Esnafından Çocuklara Özel İndirim

Karşıyaka Esnafından Çocuklara Özel İndirim

Çocukların sosyal ve kültürel gelişimine katkı sağlamak için Çocuk Kulübü kuran Karşıyaka Belediyesi, üye miniklere özel indirimler sağlanması için de esnafla işbirliği yaptı. Karşıyaka’da kapısına “Bu işyeri Çocuk Kulübü üyesidir” yazısı asılan 70’ten fazla mağaza, üye kartı sahibi olan minikler için indirimli alışveriş imkanı sağlayacak.
AİLELER DE SEVİNECEK
Karşıyaka Belediyesi tarafından geçtiğimiz ay hizmete sunulan Çocuk Kulübü, indirimli alışveriş uygulaması sayesinde hem çocukları hem de ailelerini sevindirecek. İlçedeki esnaf ve meslek odaları ile işbirliği yapan belediye, başta çocuk ürünleri satan mağazalar olmak üzere, pek çok işyerini Çocuk Kulübü ailesine dahil etti. Kulüp üye kartına sahip çocuklara özel indirim imkanı sağlamaya gönüllü olan 70’ten fazla dükkanın kapısına “Bu işyeri Çocuk Kulübü üyesidir” yazısı asıldı.
YÜZDE 30’A KADAR İNDİRİM
Çocuk Kulübü’ne üye olan her çocuğun sahip olduğu üyelik kartı ile anlaşmalı giyim mağazası, kırtasiye, oyuncakçı ve kitabevi gibi onlarca işyerinde yüzde 5’ten yüzde 30’a kadar değişen oranlarda indirimlerden yararlanılabilecek. İsteyen her esnaf da bu kampanyaya dahil olabilecek.
“ÜYE OLMAYAN ÇOCUĞUMUZ KALMASIN”
Yüzlerce üyesi bulunan Çocuk Kulübü ailesinin her geçen gün büyüdüğüne dikkat çeken Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar, “Karşıyakamız sınırları içinde yaşayan 7-14 yaş grubundaki her çocuğumuz Çocuk Kulübü’ne üye olma şansına sahip. Çocuklarımız burada kentlilik bilincini, dayanışmayı, paylaşmayı öğrenecek. Aynı zamanda ailelerimizin çocuklarının ihtiyaçlarını daha rahat karşılayabilmesi için de önemli bir çalışma yapıyoruz. Şimdiden 70’ten fazla işyerimiz bu projemize destek veriyor ve bu sayı çok daha yukarılara çıkacak. Tüm ailelerden, çocuklarını Çocuk Kulübü’ne üye yapmalarını bekliyorum. Kulübümüze üye olmayan çocuğumuz kalmasın” dedi.