Kartal'da flaş transfer gelişmesi!

Kartal'da flaş transfer gelişmesi!

Siyah-beyazlılar Belhanda transferinden bir türlü olumlu bir sonuç çıkararamazken Fulhamlı Bryan Ruiz için kulübüyle görüşmelere başlama kararı aldı.

Süleyman Seba'nın vefatı sebebiyle transferde hareketsiz günler geçiren Beşiktaş yönetimi Fullham'da forma giyen Kosta Rikalı 10 numara Bryan Ruiz'in transferini bitirmek için son kararını verdi. Fullham'ın bu sene Championship'te yer alacak olması sebebiyle takımdan ayrılmak isteyen ve Avrupa arenasında forma giymek isteyen Ruiz ve menajerinin bu hafta içerisinde Beşiktaşlı idarecilerle görüşeceği belirtildi.

Arsenal maçına yetişmeyebilir

Arsenal maçından bir gün önceye kadar transfer edilen ismi UEFA'ya bildirebilecek olan Beşiktaş'ın 10 numara transferi için yoğun bir uğraş verdiği ancak oyuncuların maliyetleri sebebiyle transferlerden henüz sonuç alınamadığı aktarıldı. Siyah beyazlı yönetimin buna rağmen Arsenal maçına kadar şansını zorlayacağı ancak o güne kadar transfer gerçekleşmese bile Arsenal maçları sonrası 10 numara transferinin resmileceği belirtildi.

İspanya'dan flaş iddia! 

Önceki günlerde Habertürk programına bağlanan Ahmet Nur Çebi transferle alakalı şöyle konuşmuştu;

"Transfere planladığımız gibi devam ediyoruz. Bir 10 numara ve sağ bek üzerinde çalışıyoruz. Arsenal maçı için transfer politikamızda değişiklik yapmayı düşünmüyoruz" Kosta Rikalı futbolcu 2013-2014 sezonunda 40 maçta 7 gol atarken 10 da asist yapmıştı.