Kayısı Kent Muhtarlar Derneği’nden Mgtc’ye Ziyaret

Kayısı Kent Muhtarlar Derneği’nden Mgtc’ye Ziyaret

Malatya Kayısı Kent Muhtarlar Derneği Başkanı Erdal Yağlıcı ve yönetim kurulu üyeleri Malatya Gazeteciler ve Televizyoncular Cemiyeti’ni ziyaret etti.
Ziyarette konuşan Kayısı Kent Muhtarlar Derneği Başkanı Erdal Yağlıcı, “Gözümüz, kulağımız ve olmazsa olmazlardan olan bir kuruluş olduğunu buradan beyan etmek istiyorum. Zor şartlarda basın her konuda, her platformda her zaman muhtarlarımızın yanında olduğunu bu vesileyle çalışmalarından dolayı kendilerine teşekkür ediyorum. Ayrıca 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü de huzurunuzda bir kez daha kutluyorum” dedi.
Türkiye Muhtarlar Federasyonu’nun, Yeşilyurt Muhtarlar Derneğini fesh etmesiyle 30 üyesi bulunan derneğinde Kayısı Kent Muhtarlar Derneğiyle birleştiğini belirten Yağlıcı, “Bize katılan derneklerdeki üye arkadaşlarımızla birlikte Malatya Kayısı Kenti Yeşilyurt, Battalgazi Muhtarlar Derneği olarak ismimizi değiştirdik” şeklinde konuştu.
Malatya Gazeteciler ve Televizyoncular Cemiyeti Başkan Yardımcısı Kemal Deniz ise, çok kısa zaman önce kurulan Malatya Gazeteciler ve Televizyoncular Cemiyeti’nin etkin bir STK olduğunu dile getirdi. MGTC’nin STK’lar ve Malatyalılar tarafından kabul ve takdir gördüğünü belirten Deniz, “Bugün de muhtarlarımız bizlere hayırlı olsun ziyaretine geldiler. Teşekkür ediyoruz onlara. Ayrıca burada yaptıkları açıklama için kendilerini kutluyorum. Her zaman birlikten kuvvet doğduğu düşüncesindeyiz. Bu sebepten dolayı muhtarlarımızın toparlanmış olması bizleri de mutlu ediyor. İnşallah ayrı olan diğer derneklerle de birleşirler, muhtarlar tek ses olur, tek ses olunca da daha güçlü olurlar diye düşünüyorum” dedi.