Kaymakam Atasoy Gazetecilerle Yemekte Bir Araya Geldi

Kaymakam Atasoy Gazetecilerle Yemekte Bir Araya Geldi

Muş’un Malazgirt Kaymakamı Abdullah Atakan Atasoy, "10 Ocak İdareciler ve Çalışan Gazeteciler Günü" nedeniyle ilçede görev yapan yerel ve ulusal gazetecilerle yemekte bir araya geldi.
Bir otelde düzenlenen yemeğe Malazgirt Kaymakamı Abdullah Atakan Atasoy, Cumhuriyet Başsavcı Vekili İsmet Dalaslan, Hâkim Mehtap Bayrak Dalaslan, İlçe Emniyet Müdürü Azim Özakasoy, Mili Eğitim Müdürü Mehmet Aydınoğlu, Ziraat Odası Başkanı Tahsin Kılıç, Haber 1071 Gazetesi İmtiyaz Sahibi Atilla Demir, AA Muhabiri Sami Demir ve İHA Muhabiri Veysel Eşin katıldı. Yemekte kısa bir konuşma yapan Kaymakam Atasoy, işlerimin yoğunluğu sebebiyle 10 Ocak gazeteciler gününü ancak buğun kutlayabildiklerini söyledi. Atasoy, “Basın çalışanları günümüz bilgi çağının önemli mesleklerinden birini icra etmektedir. Ulusal basının yanı sıra yerel medya mensupları da kentleri için takdire şayan bir özveri ile etkin görev yapmakta ve kamuoyunu aydınlatmaktadır. Siz değerli basın çalışanlarımızın 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutluyor, sağlık ve başarılar diliyorum" dedi.
10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla kendilerini ağırladığı ve bu ince davet için Kaymakam Abdullah Atakan Atasoy’a teşekkürlerini sunan gazeteciler ise, 10 Ocak’ın aynı zamanda idareciler günü olduğunu belirterek, Kaymakam Atasoy’un İdareciler Günü’nü kutlayıp görevinde başarı dilediler.